Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Μάι 3, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η διαρροή φωτογραφιών της από ερωτικές της στιγμές στο Διαδίκτυο και η αντίδραση των γονιών της
koolgirls

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η διαρροή φωτογραφιών της από ερωτικές της στιγμές στο Διαδίκτυο και η αντίδραση των γονιών της

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 9 Φεβρουαρίου, 2022 4:49 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 9 Φεβρουαρίου, 2022
Share
SHARE

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Panik Records και έχει συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αποκάλυψε πώς βίωσε την διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών από ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Η ερμηνεύτρια των «Να ΄σουν Ψέμα», «Να μ’ Αγαπάς», η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της single «Βάσανό Μου», άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τόνισε πώς όταν κυκλοφόρησαν γυμνές της φωτογραφίες, ήταν μόλις 15 ετών. Πανικοβλήθηκε και οι φίλοι της σταμάτησαν να κάνουν παρέα μαζί της.  Ευτυχώς οι γονείς της αντέδρασαν πιο ψύχραιμα από αυτό που περίμενε εκείνη.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ, όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Όταν συνέβη αυτό σε εμένα, ήμουν 15 χρονών. Οι φωτογραφίες μου αυτές βρέθηκαν στο διαδίκτυο, βρέθηκαν παντού. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ευθύνη, πέραν του ότι είναι τραγικό και δεν το κάνεις ποτέ σε κανέναν, είναι τεράστια ευθύνη και την κουβαλάς μετά για μια ζωή. Εκείνος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός μου.

Εγώ αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν οι φωτογραφίες μου στα κινητά. Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, χάνεις τη γη. Λες “δε θα το πω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου”, η αδερφή μου ήταν πάρα πολύ μικρή, δεν μπορούσα να της φορτώσω ένα τέτοιο βάρος και λέω θα το πω στη φίλη μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Έπιανε κόσμος γύρω γύρω και τους έλεγε να μην κάνουν παρέα μαζί μου γιατί “έχει κάνει αυτό”. Μόνο μία φίλη μου, η Όλγα, ήταν δίπλα μου, παρόλο που διάφοροι είχαν πιάσει τους γονείς της και έλεγαν διάφορα» εκμυστηρεύτηκε η Ανδρομάχη.

Σε άλλο σημείο, η όμορφη τραγουδίστρια τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους αν τυχόν διαρρεύσουν φωτογραφίες προσωπικών τους στιγμών, αφού αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κανένας μόνος τους.

 «Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται, επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα. Τώρα μου φαίνεται αστείο, τότε δεν ήταν. Ήταν πολύ σκοτεινή αυτή η περίοδος στη ζωή μου και είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Προσπαθώ να παροτρύνω όποιο παιδί υποφέρει από αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, δεν είσαι Θεός, είσαι μόνος σου και έχεις να κάνεις με όλο αυτό τον κόσμο γύρω σου που σε δείχνει με το δάχτυλο». 

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πάθεις κάτι, δε μαθαίνεις. Δε σκέφτεσαι ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα. Πρέπει και οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους, γιατί δε μπορεί να το περάσει κάποιος μόνος του αυτό. Εγώ χωρίς λόγο φοβόμουν να τους το πω. Όταν το έμαθαν αντέδρασαν πολύ ψύχραιμα σε σχέση με αυτό που περίμενα, απλά ήμουν φοβισμένη. Ήταν να γίνει, αλλά ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, γιατί αυτή τη στιγμή δε θα άλλαζα κάτι από τον χαρακτήρα μου και από αυτό που κάνω με τον τρόπο που το κάνω» υποστήριξε η γλυκιά καλλιτέχνιδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=RN9V7BWtTow

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:revenge pornΑνδρομάχηΑνδρομάχη ΔημητροπούλουΓρηγόρης Αρναούτογλου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
13°C
Athens
scattered clouds
14° _ 12°
52%
5 km/h
Κυ
13 °C
Δε
18 °C
Τρ
21 °C
Τε
22 °C
Πε
22 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

J2US – 10ο Live: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και οι εξομολογήσεις που έκαναν τους κριτές να δακρύσουν

Kool Team
3 Min Read

Σοκ στην Τουρκία: Εκτέλεσε τη νύφη της με δύο σφαίρες και βγήκε στο μπαλκόνι να το «γιορτάσει» καπνίζοντας

Kool Team
4 Min Read

Σοκ στον «Άγιο Έρωτα»: Spoiler – Ο Παύλος «τελειώνει» τον Λεωνίδα και ο πατέρας Νικόλαος χάνει το ράσο του μπροστά στο φέρετρο

Kool Team
4 Min Read

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση που συγκλονίζει – «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ, ένιωσα ότι την εγκατέλειψα»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

koolgirls

Κέλι Γκέιλ: Βάζει μαγιό πιάνει τιμόνι και σε οδηγεί στον παράδεισο

2 Min Read
koolgirls

Viral Φωτογραφία: Ποια Ελληνίδα που κατέκτησε τις πασαρέλες είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

1 Min Read
koolgirls

Όταν η Κένταλ Τζένερ ξέπλενε τις αμαρτίες της γυμνή κάτω από το ντους. Φωτογραφία σταθμός

1 Min Read
koolgirls

Vicky Pattison: Με total pink σύνολο, σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία

2 Min Read
koolgirls

Τζόσελυν Κάνο: Για αυτές τις καμπύλες θα κάνεις κλικ. Όλα σε αφθονία- Δες φωτογραφία με μαγιό

2 Min Read
koolgirls

Ivana Jakubcová: Η αθλήτρια του μπάσκετ με ύψος 1,97m έβαλε το μαγιό της

1 Min Read
koolgirls

Σοφία Βεργκάρα στα 53: Γενέθλια στη Σαρδηνία με λευκό μπικίνι, λουλούδια και 3 τούρτες – Τι να ζηλέψεις πρώτο;

2 Min Read
ιωαννα μπελλα
koolgirls

Ιωάννα Μπέλλα: Παίζει μπάλα σε άλλη κατηγορία… Γυμναστική με θέα στα Ντουμπάγια με KAYTO σορτσάκι

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?