in

Μαρία Ντορόσινα: Το “φαινόμενο” ποζάρει ξανά με μαγιό και διδάσκει Instagram


Η Μαρία Ντορόσινα, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει καταφέρει να γοητεύσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, κερδίζοντας τον τίτλο της influencer, απλώς με την δημοσίευση φωτογραφιών της.

Δεν κάνει διαγωνισμούς νε τα βγάζει όλα φόρα παρτίδα και δεν έχει ποζάρει για κανένα περιοδικό. Η Μαρία Ντορόσινα αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα και η αυθεντικότητα είναι σημαντική για τη δημιουργία ενός δυναμικού κοινού στα social media.

Η καλλονή δημοσιεύει φωτογραφίες που εκφράζουν την προσωπικότητα και το στυλ της, συχνά φορώντας μαγιό και προκαλεί ενθουσιασμό στους θαυμαστές της. Kατάφερε έτσι να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε βήμα της και κυριολεκτικά διδάσκει Instagram.

Διαφήμιση

Οι τελευταίες φωτογραφίες  με μαγιό, αναστάτωσαν το Instagram και dhmio;yrghsan μια τεράστια ανταπόκριση από τους followers της.

Τα likes πολλαπλασιάστηκαν σε ελάχιστο χρόνο και τα σχόλια από τους θαυμαστές της έκαναν τα post αυτά να γίνουν viral.

Συνεχίζοντας να εξερευνά και να καινοτομεί στον τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό της στον κόσμο, η Ντορόσινα αποδεικνύει ότι η επιτυχία στα social media δεν απαιτεί πάντα παραδοσιακές διαδρομές, όπως την πασαρέλα ή τους διαγωνισμούς. Το κοινο βλέπει και ξεχωρίζει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΒΟΜΒΑ: ΑΥΤΟΣ ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έκανε την ανήθικη πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσφέροντας 25.000 ευρώ

Μάιλι Σάιρους: Με μάσκα γουρούνι βγάζει ΓΥΜΝΗ selfie φωτογραφια και προτάσσει τα λουκάνικά της