in

Amelia Gray Hamlin: Σέξι και προκλητική, με ροζ λάτεξ σύνολο στο Μιλάνο

Τραβάει όλα τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας

H Amelia Gray Hamlin ήταν πανέμορφη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ποζάροντας με ένα ολοκαίνουργιο λάτεξ Versace σύνολο.

Η 20χρονη κόρη της Lisa Rinna και του Harry Hamlin φαινόταν κομψή, με το λάτεξ medusa top της Versace και την ασορτί μίνι φούστα. Συνδύασε την εμφάνιση με τις πλατφόρμες medusa aevitas και τη μικρή τσάντα hobo medusa του ίδιου οίκου.

Amelia Gray Hamlin

Διαφήμιση

Η Hamlin ολοκλήρωσε το σύνολό της με την καρφίτσα μαλλιών la medusa της Versace, σκουλαρίκια με λογότυπο, το κολιέ grecamania και το βραχιόλι la medusa.

Το μοντέλο δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, ποζάροντας στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, καθώς κατευθυνόταν στο σόου του Versace στην Ιταλία.

“Γεια 💞💗👛🌸”, έγραψε στην λεζάντα της, προσθέτοντας με ετικέτα με την Versace, τη Donatella Versace και τον makeup artist Pat McGrath.

Amelia Gray Hamlin

Η σέξι εμφάνισή της προκάλεσε αμέσως σχόλια, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής της Delilah Belle, η οποία έγραψε: «Έχω φρικάρει». Αρκετοί άλλοι δημοσίευσαν emoji φωτιά και emoji με καρδιές, στην ενότητα σχολίων.

Το μοντέλο κάνει περισσότερα από το να παρακολουθεί σόου μόδας. Δημοσίευσε και φωτογραφίες από τα σπιτικά ζυμαρικά της. «Τελευταίο», υποσχέθηκε στο Instagram Story της, πριν δημοσιεύσει ένα άλλο πιάτο, γράφοντας, «αγαπώ».

Πριν πετάξει για το Μιλάνο, η Χάμλιν πήρε μέρος στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του LaQuan Smith, φορώντας ένα κόκκινο ζιβάγκο με παγιέτες και ασορτί μίνι φούστα.

Ίσως δείχνει στον πρώην φίλο της, Scott Disick, τι του λείπει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κολάζει το ΤikTok, φορώντας μαύρο κορμάκι με διαφάνεια – Δείτε βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τρυφερό βίντεο με τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της