in

Ζήνα Αβραμίδη: Πώς είναι σήμερα η Ελληνίδα του Game of Thrones από τα Τρίκαλα;

Ένα πέρασμα σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως είναι αρκετό για να σε μάθει ο κόσμος; Στην περίπτωση της Xena Avramidis ή αλλιώς Καίτης Αβραμίδη, ναι, είναι αρκετό. Στην περιβόητη σκηνή, το νεαρό κορίτσι συμμετέχει σε ένα όρyιo με τον πρίγκιπα Oberyn και δύο γυναίκες. Μπορεί να μην ακούσαμε τη φωνή της, αλλά όλος ο κόσμος θαύμασε το απίστευτο κoρμί της.

Η Καίτη ήταν τότε μόλις 20 ετών, από μητέρα Πολωνή και πατέρα από τα Τρίκαλα, ενώ η ίδια γεννήθηκε στην Ουαλία όπου και σππύδαζε Αγγλική Φιλολογία και υποκριτική.

Διαφήμιση

Όσο για τη σκηνή που την έκανε talk of the town; «Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί»

Η πρώτη της συνέντευξη τότε ήταν στο Koolnews και σας την φέρουμε ξανά λίγο πριν δείτε πως είναι η Ζήνα Αβρμίδη σήμερα

-Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά;

Τυχαία. Μια κοπέλα που είχε παίξει σε παλαιότερα επεισόδια, η Μέζι Ντι, είδε μια φωτογραφία μου και με ρώτησε αν ήθελα να παίξω. Μετά από λίγες ώρες μου στέλνει mail, Τετάρτη θυμάμαι ήταν, και μου λέει «Το Game of Thrones» θέλει να σε κλείσει για αυτή την Παρασκευή, πετάς αύριο». Ε, το μετά το ξέρετε…

-Έβλεπες τη σειρά πριν σε καλέσουν για κάστινγκ;

Εννοείται, λατρεύω το Game of Thrones πρώτα σαν τηλεθεατής και πλέον και ως κομμάτι του.

– Πώς ένιωσες το κλίμα στα γυρίσματα;

Τέλεια, η παρουσία μου και η συνεργασία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν εξαιρετική.

– Αν μπορείς να μας μιλήσεις για μερικούς χαρακτήρες όπως τον πρίγκιπα Όμπεριν με τον οποίο έχεις κοινές σκηνές ή με όποιους άλλους έχεις έρθει σε επαφή π.χ. τον Τζόφρι, τον Τίριον Λάνιστερ…

Είχα επαφές με τον Πέδρο Πασκαλ (Όμπεριν), τον Τσαρλς Ντανς (Τάιγουιν Λάνιστερ) και την Ίντιρα Βάρμα (Ελάρια). Ήταν όλοι τους πολύ καλοί και ευγενικοί. Γενικώς, πέρασα πολύ ωραία.

– Έχεις εμφανιστεί σε κάποια άλλη σειρά ή ταινία;

Έχω παίξει σε μια σειρά στην Αγγλία, σε μια μικρή ταινία, σε ένα επεισόδιο του Doctor Who, μια φορά στο θέατρο και σε ένα βίντεο για High Cross Society, το Every Time I Look.

-Σε φοβίζει μήπως σε λένε «το κορίτσι που εμφανίστηκε γυμνό στο Game of Thrones»; Ένιωσες άβολα σε αυτές τις σκηνές;

Ήμουν λίγο άβολα, ναι, δεν ήταν εύκολο. Αλλά δεν είμαι το «το κορίτσι που εμφανίστηκε γυμνό στο Game of Thrones», επειδή έχω παίξει σε άλλα πράγματα και επειδή πρόκειται για το Game of Thrones, μια σειρά με διαπιστευτήρια που σε στιγματίζει ούτως ή άλλως. Ελπίζω να με κοιτάξουν με σεβασμό και να μη με δούνε ως το γυμνό κορίτσι του GoT.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το πιο ωραίο βίντεο που έχετε δει ποτέ: Τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει η φύση!

Madonna: Μετά τα φίλτρα το έριξε στα Tattoo. Στα 63 της βάρεσε νέο τατουάζ. Δες το σχέδιο