in

Ιωάννα Μαλέσκου σχέση: Καρφώθηκε από το τζετ σκι του εκπαιδευτή σκύλων. Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει και έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είδε βέβαια ότι τα νούμερα τηλεθέασης αυξάνονταν τόσο για το υποτιθέμενο φλερτ της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όταν βρέθηκαν μαζί σε μία εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο στην υγεία μας ρε παιδιά όσο και με τα likes που Μάριο Χεζόνια.

Λέτε όμως τώρα που τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τόσο υψηλά όπως πέρσι τα προσωπικά της παρουσιάστριας να αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται αντικείμενο συζήτησης;

Διαφήμιση

Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που ώθησε την Ιωάννα Μαλέσκου να ανεβάσει νυχτερινή φωτογραφία από βόλτα με τζετ σκι και μάλιστα το jet ski ενός συγκεκριμένου ανθρώπου.

Τον ακολουθεί στα social media και είναι εκπαιδευτής σκύλων και μάλιστα ακούγονται διάφορα για το είδος της σχέσης που έχουν οι δυο τους

Δείτε τον εδώ

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι απόφοιτος του Α.Π.Θ. με την ειδικότητα του Επιστήμονα και Τεχνολόγου Τροφίμων, και κάτοχος ενός Μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Χημείας, είχε θέσει τις βάσεις να εμβαθύνει / εστιάσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και που πρακτικά κατείχε από νωρίς όντας χρόνια αθλητής, τη διατροφή. Έτσι ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό του με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Διατροφoλογία – Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Μεγαλώνοντας στο νησί του τη Μυτιλήνη, είχε την τύχη να ζήσει σε ένα σπίτι με πολλά ζώα. Ξεχώριζε πάντα τα σκυλιά και από πολύ νωρίς προσπαθούσε να κατανοήσει τη συμπεριφορά τους και να καταγράψει τις αντιδράσεις τους. Σύντομα έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και έτσι του δημιουργήθηκε το πάθος για την εκπαίδευσή τους.

Αυτό το πάθος είναι που τον οδήγησε να εκπαιδευτεί κοντά στους πιο αναγνωρισμένους εκπαιδευτές σκύλων στην Ελλάδα , Ευρώπη αλλά και ΗΠΑ, αποκτώντας μοναδικές γνώσεις. Μέσα από αυτό, ανακάλυψε ότι με σωστή εκπαίδευση τα σκυλιά μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια όχι μόνο στους ανθρώπους με διαβήτη αλλά και στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Έτσι ένας από τους σκοπούς του έγινε η βελτίωση των συνθηκών της ζωής αυτών των ανθρώπων. Με διάθεση, επιστημονική κατάρτιση και γνώσεις για την εκπαίδευση, αποφάσισε να δημιουργήσει ανεκτίμητους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΖΩΗΣ.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
AEGEAN AIRLINES Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου GNTM: Σάλος με ΓYMNEΣ φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΦΥΛΑΚΗ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

J2US ζευγάρια: Αυτοί είναι οι παίκτες του J2US