in , , ,

Alessandra Ambrosio: Φορώντας μπεζ μπικίνι, επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της

To 40χρονο supermodel αποπνέει θηλυκότητα

Η Alessandra Ambrosio έχει προχωρήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει συμμετάσχει σε άπειρες διαφημιστικές καμπάνιες. Tα τελευταία τρία χρόνια, όμως, έχει αναλάβει το ρόλο του μοντέλου για την προώθηση των γυναικείων μαγιό της δικής της εταιρείας, η οποία ονομάζεται GAL Floripa.

Την Πέμπτη 17/2, αναστάτωσε τους περισσότερους από 10.800.000 followers της, δημοσιεύοντας έξι φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα υπέροχο μπικίνι του brand της.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα μπεζ, κομψό μπικίνι περπατά σε μία πανέμορφη παραλία και τα καλλίγραμμα πόδια της «κλέβουν τις εντυπώσεις».

Το beach οutfit ολοκληρώνουν τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου, τα εντυπωσιακά, κρεμαστά σκουλαρίκια, τα χρυσά βραχιόλια-χειροπέδες και το κομψό δαχτυλίδι.

Το top κολακεύει το στήθος της.

Τα μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της και κάτω από τους ώμους της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Το μακιγιάζ της είναι σε φυσικούς τόνους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 71.700 likes, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Στη χρυσή ώρα, όλα λάμπουν διαφορετικά».

Η Alessandra Ambrosio συνίδρυσε την εταιρεία GAL Floripa το 2019 με την αδερφή της, Aline, και τη φίλη της Gisele Coria.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν στο Mensbook, δήλωσε ότι όλα τα μαγιό του brand της δημιουργούνται στη γενέτειρά της, τη Βραζιλία, και είναι υπερήφανη που στην εταιρεία της εργάζονται πολλά άτομα. «Συνεργαζόμαστε με γυναίκες που ζουν στη Βραζιλία και τα μαγιό σχεδιάζονται εκεί. Είναι ένα υπέροχο έργο» είπε. Ακόμη, σημείωσε ότι σκοπός της είναι τα μαγιό της GAL Floripa να μην καταστρέφονται γρήγορα από τον ήλιο και την άμμο. «Θέλω κάτι πρακτικό, κάτι που να μην χαλάει εύκολα» τόνισε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Robert Pattinson: Η έντονη χημεία του με την Zoë Kravitz στο Batman

Κατερίνα Καινούργιου: ΘΑ παθεις ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ. Έριξε το ραντάκι και έσκυψε μπροστά. Ε, έριξε και το instagram. Φωτογραφίες