in

Ηλίας Βρεττός: Γιατί δεν θα πήγαινε στη Eurovision και σε τηλεοπτικό ριάλιτι; Ο ίδιος εξηγεί

Ειλικρινής ο αγαπημένος τραγουδιστής

 

Δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός και απάντησε για την είδηση που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες ότι εκείνος και η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Εύβοια.

Διαφήμιση

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι, παρόλο που ο ίδιος και η σύντροφός του σκέφτονται τον γάμο, τίποτα δεν είναι μέχρι στιγμής σίγουρο. «Έχω βρεθεί στην άβολη θέση τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις, αλλά όταν κάτι δεν έχει κανονιστεί και δεν είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω να πω ξαφνικά ότι ισχύει ή ότι παντρεύομαι» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως θέλει στο μέλλον να γίνει μπαμπάς.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό project, υπογράμμισε: «Αρκετές φορές έχω συζητήσει για τηλεοπτικά projects, έχουν υπάρξει προτάσεις. Το φοβάμαι. Θεωρώ πως όταν μοιράζεις την ενέργειά σου σε πολλά πράγματα, δεν μπορείς να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα, κάτι θα πάει πίσω. Δεν θέλω να πάει πίσω η δουλειά μου ως τραγουδιστής, γιατί αυτή είναι η μοναδική μου ιδιότητα.

Όσον αφορά τα ριάλιτι της ελληνικής ΤV, ανέφερε πως δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά, αφού κάτι τέτοιο -όπως θεωρεί ο ίδιος- θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα του ως τραγουδιστής: «Έχω δεχθεί πάρα πολλές προτάσεις για να συμμετέχω σε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη να το κάνω. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα υπερτσαλάκωμα για έναν καλλιτέχνη. Κατά τη δική μου άποψη, θα πρέπει ο καλλιτέχνης να προστατεύει λίγο την εικόνα του. Αυτά τα παιχνίδια την κακή στιγμή σου βγάζουν τον κακό εαυτό. Δεν καταδικάζω τους συναδέλφους τραγουδιστές που το έχουν κάνει».

Τέλος, εξήγησε τους λόγους που δεν θα διαγωνιζόταν στη Eurovision: «Η Eurovision δεν είναι αξιοκρατική. Δηλαδή, να πάω να διαγωνιστώ για κάτι στο οποίο υπάρχει αξιοκρατία και ο καλύτερος κερδίζει. Όταν δεν κερδίζει ο καλύτερος, λίγο δεν μου αρέσει όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι είμαι τραγουδιστής για Eurovision. Είμαι για τα εγχώρια δεδομένα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Τάμτα; Αγνώριστη με ΦΟΥΞΙΑ ΑΦΑΝΑ μαλλιά η Τάνια Μπρεάζου. Ούτε που θα την αναγνωρίσεις

Μαρία Σολωμού: Με μικροσκοπικό μπικίνι περπατά και αναστατώνει