in

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος έρωτας της εθνικης σταρ και ο κρυφός γάμος με τον Γιώργο Ηλιάδη

Μέχρι να δώσει την περίφημη συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου το 1992, ελάχιστοι γνώριζαν πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε μόνο σχέση και ένα μεγάλο έρωτα με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, αλλά είχαν παντρευτεί κρυφά στο εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών.

Όσοι γνώριζαν την Αλίκη καλά, λένε πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν αυτός και όχι ο Παπαμιχαήλ.

Η Κική Σεγδίτσα, βετεράνος της Αλικολογίας έγραψε ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε Πριν από χρόνια από τις εκδόσεις Βεργίνα, με τίτλο “Σπασμένα Καράβια” το οποίο αποτελεί ένα ντοκουμέντο της σχέσης αυτής την οποία η Αλίκη κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαφήμιση

Ένας λόγος που η αγαπημένη ηθοποιός κρατούσε τη σχέση κρυφή ήταν και το γεγονός ότι ο Ηλιάδης είχε οικογένεια στην Κύπρο και ουσιαστικά μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στην Αλίκη και στα παιδιά του που ζούσαν με τη μητέρα τους στην Κύπρο.

Ο έρωτας κράτησε αρκετά χρόνια, από τα τέλη της δεκαετίας του 70, μέχρι τις αρχές του 80, όταν ο Ηλιάδης έφυγε ξαφνικά και εγκατέλειψε την απαρηγόρητη Αλίκη για χάρη των παιδιών του.

Η Αλίκη αν και αμέσως μετά ξεκίνησε τον συζητημένο δεσμό της με τον Βλάσση Μπονάτσο, δεν ξέχασε ποτέ τον Ηλιάδη, παρ ότι όπως έλεγε ο ίδιος “την πλήγωσα πάνω στην πληγή”.

Μάλιστα όταν είχε χωρίσει για ένα φεγγάρι από τον Κώστα Σπυρόπουλο στα 90ies του τηλεφώνησε και του πρότεινε να τα ξαναβρούν.

Η Κική Σεγδίτσα γνώριζε καλά και τους πρωταγωνιστές του ειδυλλίου, τον κύκλο τους και γνωρίζει την ιστορία τους όσο λίγοι…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάμελα Άντερσον: Μοιράζει αγάπη με ζαρτιέρες και το στήθoς που λατρέψαμε ξεπετάγεται

Πως ο Παντελής Παντελίδης από υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έγινε «φαινόμενο» στο youtube