in

Κωνσταντίνος Καζάκος: Το MeTοο και η περηφάνεια του για την κόρη του και ηθοποιό, Τζένη – «Είναι τσαμπουκαλού και δυο μέτρα»

«Ο χώρος της υποκριτικής είναι από τους πιο “καθαρούς”» υποστηρίζει ο ηθοποιός

Συνέντευξη στο «Love It» παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώην συζυγό του, Τάνια Τρύπη, και την κόρη του, Τζένη Καζάκου.

Πώς είναι για εκείνον να παίζει με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη; «Πολύ καλά, έχουμε ξαναπαίξει μαζί πολύ παλιά, παίζουμε τώρα πάλι, παίξαμε και στο “Κόκκινο Ποτάμι” μαζί. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός, συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά».

Σχετικά με το αν έχει βιώσει ως ηθοποιός κάποια δύσκολη συνεργασία, σημείωσε: «Αν κάποια συνεργασία δεν πάει καλά με κάποιον και ξέρω ότι φταίει αυτός, είναι δικό του το θέμα, θα κοιτάξω να μην συνεργαστώ ξανά μαζί του».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, για το κίνημα #ΜeToo, υπογράμμισε: «Στον καλλιτεχνικό χώρο είναι τα ονόματα γνωστά. Τους ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που γίνεται στο δικό μας χώρο, γίνεται παντού. Όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχει και κατάχρηση της εξουσίας».

Σκέφτηκε ποτέ να αποτρέψει την κόρη του, Τζένη Καζάκου, από την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός, μετά από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας; Απαντά: «Αυτό δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Νομίζω η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες έχει πια περάσει και το ελπίζω. Τέλος πάντων, ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον χώρο της Τέχνης είναι ευαίσθητοι. Η κόρη μου είναι πολύ στέρεο παιδί και τσαμπουκαλού. Είναι και δύο μέτρα, έτσι και φας κλωτσιά, έχεις πάει αδιάβαστος.

«Από έρωτα πρέπει να κυριαρχούνται όλοι οι άνθρωποι» σημείωσε, τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ: 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Το ακατάλληλο και απαγορευμένο Viral Βίντεο. Γυμνή σε σκηνή σεξ στη Βραζιλία. + φωτογραφία

Νίκος Μουτσινάς για τους ιερείς που αντέδρασαν στην καμπάνια για το δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ+ στον γάμο: «Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, γιατί…»