in

Φωτογραφία: Το πιο παθιασμένο φιλί της Μαρίας Κορινθίου στο Γιάννη Αϊβάζη σε zoom

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου έκανε μία δημοσίευση για τον άντρα της Γιάννη Αϊβάζη στο ίντερνετ όπου του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι παντρεμένοι και όπως όλα δείχνουν και πολύ ερωτευμένοι.

Διαφήμιση

Χρόνια πολλά στον άντρα μου, το παλικάρι μου, τον μούργο μου! ❤️
Αυθεντικός, ντόμπρος, αληθινός,
χωρίς να «μασάς» τα λόγια σου, άντρας, αρσενικό από τους λίγους, με ψυχή μικρού παιδιού που την κρατάς και την μοιράζεσαι με λίγους σου εύχομαι να λούζεσαι από φως και αφθονία, να χαμογελάς και η ευτυχία και η αγάπη να ρέουν άφθονα και μοναδικά στη ζωή σου!

Χιλιόμετρα μακριά …..μα η καρδιά κοντά έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός 13 Ιουνίου!

Λίγα χρόνια πίσω όμως η Μαρία Κορινθίου έκανε άνω-κάτω το Instagram με μία φωτογραφία

Όχι δε την απολαύσαμε όπως την έχουμε συνηθίσει μόνη της σε σ…έξι πόζες, που ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία και κόβουν την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού, αλλά παρέα με το σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη σε τρυφερές στιγμές.

Η Μαρία δεν διστάζει να δείχνει την αγάπη της προς το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, και ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί του στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία είχε ξεσηκώσει για μία ακόμη φορά τους ακόλουθους της στο Instagram και επιβεβαίωσε αυτό που λένε: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ακριβότερη φωτογραφία του κόσμου: Το κλικ των εκατομμυρίων δολαρίων. ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ;

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία που την ταπείνωσε. Έφυγε το μαγιό και φάνηκαν τα ενδότερα