in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δες φωτογραφία από τότε που ήταν 7 ετών με τη μαμά της. Ολόιδιες

τζουλια αλεξανδράτου

Μόνο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και τα Social Media μαθαίνουμε πλέον τα νέα της αγαπημένης σε μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου από μικρή φαινόταν το πόσο όμορφο κοριτσάκι ήταν και θυμίζει πολύ τη γυναικάρα που έγινε μεγαλώνοντας. Μοιάζει επίσης πολύ με τη μαμά της ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή της εικόνα τουλάχιστον αυτή με τα φίλτρα όπως εμφανίζεται στο instagram

Λίγο παλαιότερα το έχει ρίξει στις αναμνήσεις η Τζούλια Αλεξανδράτου και ήθελα να μας δείξει πόσο εντυπωσιακή ήταν η μητέρα της στα νιάτα της και φυσικά από που πήρε τα γονίδια.

Διαφήμιση

Έτσι, μετά τη φωτογραφία της μητέρας της σε σέξι πόζα που ανέβασε πριν καιρό, ακολούθησε μια ακόμα πιο παλιά φωτογραφία με τη Τζούλια και την Άρτεμη δίπλα στη μαμά Άλισον.

Στο Facebook η Ιουλία Χουντ, ανέβασε μια φωτογραφία όπου είναι μαζί με την Άρτεμη και φοράει ένα φουστάνι λουλουδάτο, ενώ η αδερφή της είναι ντυμένη στα πράσινα, με ένα μάλλινο πουλόβερ και μια λαχανί φούστα.

Στη μέση η μαμά τους, μια εντυπωσιακή ξανθιά με γαλανά μάτια, η οποία είναι ολοφάνερο ότι «χάρισε» τα γονίδια της στη Τζούλια.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Μένιος Φουρθιώτης: Για αυτό δε μιλάει με τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Δουκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Τσάβαλου και άλλες: Όταν οι επώνυμες καταδιώκονται από μανιακούς θαυμαστές