in

Αλλουνού παπά ευαγγέλιο: Η Βικτόρια Οντιντσόβα πάντα στρινγκ μαγιό, (σχεδόν) πάντα τόπλες. Τι άλλο θες; ΠΑΤΑ ΤΟ

Αν ψάχνεις κάτι που να είναι «φουσκωτό» δεν θα το βρεις εδώ. Η Viki Odintcova είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις στην κατηγορία lightweight.

Δεν είναι άλλο ένα κείμενο για μια τύπισσα που δεν έχει που να κρύψει το στήθος ή τα οπίσθια της. Δεν είναι άλλο ένα κείμενο για μια «φουσκωτή» – είτε τεχνητά είτε φυσικά – κοπέλα που θα σε κάνει να πεις «Πώς γίνεται να υπάρχει αυτό το κορίτσι; Δεν υπάρχει κάποιος νόμος της φυσικής που να καταργείται εδώ;».

Σε αυτό το κείμενο δεν έχουμε να κάνουμε με μια τέτοια περίπτωση. Η Viki Odintcova είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Διαφήμιση

Η Viki Odintcova ανήκει στην κατηγορία Light Heavyweight. Δεν είναι δηλαδή φουλ τούμπανο, αλλά θα την έλεγες έτσι άνετα, αν δε γνώριζες ότι υπάρχουν και πιο εξόφθαλμες καταστάσεις. Όλα αυτά όμως είναι τυπικότητες. Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι τώρα που έρχεται καλοκαίρι θα την βρεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Το κάτω μέρος του μπικίνι θα είναι πάντα στρινγκ και το πάνω μέρος του μπικίνι θα είναι σχεδόν πάντα απόν. Και αυτό είναι καλό γιατί έχει πολύ δυνατά οπίσθια και διόλου αμελητέο στήθος.


Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζόσελυν Κάνο: Για αυτές τις καμπύλες θα κάνεις κλικ. Όλα σε αφθονία- Δες φωτογραφία με μαγιό

Ανέκδοτο: Ο Σύζυγος και η ζυγαριά …!Τρελό γέλιο