in

Emily Ratajkowski: Τα sexy, στενά φορέματα που θα είναι παντού τη φετινή άνοιξη

Τα φορέματα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μας τον τελευταίο καιρό, καθώς έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι η αγορά τους συνιστά επένδυση. Ένα φόρεμα μπορεί να κρατήσει για χρόνια και ανάλογα το στιλ, το φοράμε καθημερινά ή σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Σε αντίθεση με την αποθέωση των ουδέτερων χρωμάτων που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια, τα έντονα και τα νέον χρώματα φέτος κερδίζουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Ωστόσο, η τάση του 2022 δεν αφορά μόνο το χρώμα, αλλά και την εφαρμογή: Τα στενά “second skin” φορέματα θα είναι παντού. H Έμιλυ Ρατακόφσκι τα δοκίμασε και δείχνει όπως πάντα υπέροχη!

Διαφήμιση

Πρόκειται για φορέματα που αγκαλιάζουν σφιχτά το σώμα και έρχονται σε όλα τα μήκη και σχέδια. Είτε είναι μάξι και μίντι είτε μίνι. Μονόχρωμα ή με prints, συνδυάζονται με τακούνια, μποτάκια, φλατ ή και sneakers, ενώ το καλοκαίρι μπορούν να φορεθούν με κομψά πέδιλα.

Το μυστικό με αυτά τα φορέματα, όποιο και αν είναι το γούστο σας, είναι να τα φοράτε με αυτοπεποίθηση. Λόγω της σφιχτής εφαρμογής, πολλές γυναίκες τα αποφεύγουν, φοβούμενες μήπως τονίσουν τις ατέλειές τους. Αυτό όμως είναι λάθος, καθώς πρέπει να κυκλοφορούμε πάντα δυναμικά, γεμάτες αυτοπεποίθηση, με ότι και να φοράμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει χαμογελαστή και αποκαλύπτει ποια Αμερικανίδα τραγουδίστρια λατρεύει

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το Instagram κατέβασε το προφίλ της λόγο ΤΣΟΝΤΑΣ αλλά έχει κάβα και άλλο. Δες το εδω