in

Βάσω Βιλέγκας: Με σέξι διάθεση, ποζάρει σε νησί και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Δες βίντεο

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model». Από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε στο ριάλιτι μοντέλων τράβηξε τις εντυπώσεις, ενώ έχει πλέον μπει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ, με πολλές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων να την προτιμούν για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και χθες, Δευτέρα 2/5, η μελαχρινή καλλονή αναστάτωσε, για ακόμη μία φορά, το Instagram, όταν δημοσίευσε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, στο οποίο είναι… σέξι και όποιος αντέξει!

Όπως «προδίδει» το κλιπ, η Βάσω Βιλέγκας βρέθηκε σε νησάκι και το σεξαπίλ της εκτοξεύθηκε. Φορώντας ένα floral, girly σετ, ένα στρογγυλού σχήματος ψάθινο καπέλο και έχοντας τα πλούσια μαλλιά της κάτω, ακουμπά τη μέση της στη σκάλα που οδηγεί στη θάλασσα και κοιτά με ύφος προκλητικό το φακό. Με τη θηλυκότητά της και το αψεγάδιαστο κορμί της, δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Διαφήμιση

Να σημειωθεί, τέλος, πως το μοντέλο «ανέβασε» το εν λόγω βίντεο με σκοπό να διαφημίσει τα ρούχα και αξεσουάρ που φοράει και σίγουρα το κατάφερε, αφού διαθέτει όλο το πακέτο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Σε πεντάστερο ξενοδοχείο διαφημίζει μαγιό και το κορμί της αναστατώνει

Ποια Σοφία Βεργκάρα; Η Μαρία Κλάρα Ροντρίγκεζ βρέχει το φανελάκι και μοστράρει την… όπισθεν. Φωτογραφία ύμνος στην ΚΟΛΟμβία