in

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με αμάξι»

Η παρουσιάστρια έκανε on air την αποκάλυψη

Το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, με αφορμή την αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι έχει παρακολουθήσει με ταξί τον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει και εκείνη τον ντετέκτιβ σε προηγούμενες σχέσεις της.

«Ωραία ιδέα μου έδωσες, κυρία Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει. Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει από εταιρείες για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, φοβόμουν μη με σχολιάσει ο ταξιτζής και το πει. Με έβγαζαν πάντα τρελή» τόνισε η όμορφη παρουσιάστρια.

Έπειτα, περιέγραψε μία συγκεκριμένη κίνηση, την οποία σκαρφίστηκε στο παρελθόν και έκανε πράξη, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο τότε σύντροφός της την απατούσε ή αν ήταν μόνος στην οικία του.

Διαφήμιση

«Έχω κάνει το εξής. Είχα τα κλειδιά του σπιτιού του, άνοιξα την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε: “Μα πώς μπήκες;”. “Μου άνοιξε ένας κύριος που ήταν κατω” του είπα» ανέφερε, με ειλικρίνεια, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μιχάλης Ζαμπίδης: Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ληστών που επιχείρησαν να μπουκάρουν στο σπίτι του

Μόδα: Το πράσινο και το λιλά τα χρώματα της Άνοιξης για το 2022