Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Φεβ 9, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Η αεροσυνοδός Μαρία Παππά ανάμεσα στα θύματα της συντριβής του Falcon στην Τουρκία
news

Η αεροσυνοδός Μαρία Παππά ανάμεσα στα θύματα της συντριβής του Falcon στην Τουρκία

Kool Team
Last updated: 24 Δεκεμβρίου, 2025 3:11 μμ
Kool Team
Published: 24 Δεκεμβρίου, 2025
Share
SHARE

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει η επιβεβαίωση ότι η Μαρία Παππά είναι ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στην Τουρκία. Η Ελληνίδα αεροσυνοδός επέβαινε στο ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου Falcon 50 που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, παρασύροντας στον θάνατο και τον Λίβυο στρατηγό Μοχάμεντ Αλί Άχμεντ αλ Χαντάντ.

Ενότητες
  • Ποια ήταν η Μαρία Παππά
  • Οι επιβάτες και το πλήρωμα
  • Τι συνέβη λίγο πριν τη συντριβή
  • Η ανακοίνωση της εταιρείας
  • Ένα δυστύχημα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Ποια ήταν η Μαρία Παππά

Η Μαρία Παππά εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην εταιρεία Harmony Jets, με έδρα τη Μάλτα, η οποία δραστηριοποιείται στη μίσθωση VIP αεροσκαφών. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της πολιτικής αεροπορίας, η αεροσυνοδός είχε συνδέσει τη ζωή της με τα ταξίδια και το επάγγελμα που -όπως μαρτυρούν άνθρωποι που τη γνώριζαν- αγαπούσε βαθιά.

Φωτογραφίες από προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της αποτυπώνουν μια γυναίκα με έντονη παρουσία, εξοικειωμένη με το διεθνές περιβάλλον και τις απαιτήσεις των πτήσεων υψηλών προδιαγραφών.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα

Συνολικά οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή. Ανάμεσά τους μέλη της λιβυκής αντιπροσωπείας, καθώς και το πλήρωμα του αεροσκάφους. Η Μαρία Παππά ήταν η μοναδική αεροσυνοδός της πτήσης, πλαισιωμένη από τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη, οι οποίοι επίσης συγκαταλέγονται στα θύματα.

Η παρουσία του Λίβυου στρατηγού στο αεροσκάφος προσέδωσε στο δυστύχημα και διεθνή διάσταση, με τις εξελίξεις να παρακολουθούνται στενά από ξένες αρχές.

Τι συνέβη λίγο πριν τη συντριβή

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Falcon 50 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Άγκυρα και περίπου 15-20 λεπτά αργότερα το πλήρωμα ανέφερε σοβαρή ηλεκτρική βλάβη. Ακολούθησε σήμα SOS και αίτημα για άμεση επιστροφή.

Κατά τη διαδικασία καθόδου, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ και η επικοινωνία διεκόπη. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια σε ορεινή περιοχή, χωρίς κανένα ίχνος επιζώντων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε ανακοίνωσή της, η Harmony Jets εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη, τονίζοντας ότι συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές και αναμένει τα αποτελέσματα της επίσημης έρευνας. Παράλληλα, δεσμεύτηκε να στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων και τα μέλη της ομάδας της, αποφεύγοντας κάθε εικασία μέχρι να υπάρξουν επιβεβαιωμένα πορίσματα.

Ένα δυστύχημα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει τόσο την Ελλάδα όσο και τη διεθνή αεροπορική κοινότητα. Η απώλεια της Μαρίας Παππά φωτίζει με τον πιο σκληρό τρόπο τους κινδύνους που εξακολουθούν να συνοδεύουν τις αερομεταφορές, ακόμη και σε πτήσεις υψηλών προδιαγραφών.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, η μνήμη της Ελληνίδας αεροσυνοδού παραμένει συνδεδεμένη με μια πτήση που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της – αφήνοντας πίσω της θλίψη, ερωτήματα και σιωπή.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
12°C
Athens
few clouds
14° _ 9°
75%
2 km/h
Δε
15 °C
Τρ
12 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Γέννημα Θρέμμα Θεσσαλονίκης ο δράστης που σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή τρένου στη Γερμανία. Τι ισχυρίζονται οι γερμανικές αρχές;

Kool Team
3 Min Read

Τρεις νεκροί στην Εγνατία: Ποινή φυλάκισης 6 ετών και 11 μηνών στον οδηγό της καραμπόλας και πίσω στη φυλακή

Kool Team
3 Min Read

56χρονη δασκάλα γιόγκα: Ανάρτηση-ξέσπασμα πριν την εισαγωγή στο ψυχιατρείο. «Μια χαρά ήμουν στην Ελαφόνησο»

Kool Team
2 Min Read

Άστεγη, μόνη και κατηγορούμενη – Η απολογία της 56χρονης δασκάλας γιόγκα που ταράζει τα νερά: «Δέκα χρόνια με κατηγορούν άδικα για γκαζάκια»

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

news

Θερινό ωράριο νυχτερινού ρεύματος: Πότε τίθεται σε εφαρμογή και τι πρέπει να γνωρίζετε

4 Min Read
news

Το απόλυτο ερωτικό μπέρδεμα: νέα “βόμβα” από τη Γουάντα Νάρα για Μάουρο Ικάρντι, Σουάρεζ και… Μάξι Λόπεζ

3 Min Read
koolgirls

Λουκία Λαιμού: Η κόρη Εφοπλιστού όταν τρέλανε κόσμο με pole dancing και σαν Μέριλιν Μονρόε

1 Min Read
Showbiz

Ρία Αντωνίου: Τα πέταξε έξω για τον fake λογαριασμό στο Instagram. Φωτογραφία ΚΟΛΑΣΗ

1 Min Read
σκυλος μαφια
Animalsnews

Σκύλος: Η ιταλική μαφία επικήρυξε €5.000 αστυνομικό σκυλί. ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ το θέλουν νεκρό

1 Min Read
Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τότε παλιά… Σαμπάνια και χλίδες με λιμουζίνα στις Κάννες

1 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που λεωφορείο «θερίζει» οδηγό μηχανής – Το αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο

1 Min Read
Lifestyle

Έρευνα: Ένας από τους λόγους για τη δυσκολία απώλειας βάρους στις γυναίκες έχει αποκαλυφθεί

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?