in

Πέθανε ο 70χρονος στη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε επίθεση από μποξέρ για το σκύλο του

Μετά από νοσηλεία 40 μέρες στην εντατική και σε κώμα έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 70χρονος που δέχτηκε πισώπλατα τη γροθιά ενός 40χρονου πυγμάχου και πατέρα δύο παιδιών!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά στην αρχή για τα σκυλιά τους. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 21:00, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης!

Διαφήμιση

Ο 40χρονος φέρεται να επιπλήξε τον 70χρονο καθότι ο σκύλος του δεν είχε λουρί. Ο σκύλος του ηλικιωμένου χωρίς λουρί προκάλεσε τον σκύλο του 40χρονου πλησιάζοντας τον κοντά!

Τα λόγια μεταξύ τους έγιναν βωμολοχίες χωρίς ωστόσο να υπάρξει σωματική βία.

Όταν ο 70χρονος γύρισε για να φύγει δέχτηκε επίθεση από πίσω από τον 40χρονο που του κατάφερε ένα χτύπημα δυνατό στο κεφάλι. Από αυτό το χτύπημα και από την πτώση του στο έδαφος έχασε τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αξονική και μαγνητική τομογραφία που έγιναν έδειξαν εκτεταμένη αιμορραγία στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε επέμβαση εγκεφάλου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και παρά τη νοσηλεία του δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει από το κώμα και σήμερα σχεδόν μετά από 40 ημέρες έχασε τη ζωή του

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τηλεθέαση: Όλα τα πρωινάδικα χτες μονοψήφια. Τι συνέβη;

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη Νεκταρία που σκότωσε ο πρώην άνδρας της