in

«Μαγεύει» το Μαϊάμι της Ελλάδας – Ο επίγειος Παράδεισος που πρέπει να επισκεφτείς

Η εικόνα σε παραπέμπει στη ρομαντική Βενετία ή στο εντυπωσιακό Μαϊάμι! Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό το μέρος βρίσκεται πολύ κοντά σου και ακούει στο όνομα Πόρτο Ύδρα.

Τεχνητά κανάλια διατρέχουν τις πίσω αυλές των πολυτελών σπιτιών, όπου οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν όχι με το αυτοκίνητο αλλά με το σκάφος τους ενώ εξωτικά φυτά, πισίνες, γήπεδα τένις και μια απέραντη παραλία συνθέτουν όλο το σκηνικό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που ο οικισμός έχει γίνει ευρέως γνωστός ως η «Βενετία του Αργοσαρωνικού».

Διαφήμιση

Ο ονειρεμένος αυτός «προορισμός» βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή/ακτή που ξεκινά από τον Γαλατά και τελειώνει στο Πόρτο Χέλι και ξεκίνησε να χτίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Αποτελεί, όραμα του Νίκου Κωνσταντινίδη, ο οποίος μετέτρεψε έναν τόπο σε επίγειο παράδεισο με τα μοναδικά στον ελλαδικό χώρο κανάλια να διασχίζουν τον οικισμό (αποτελείται από 330 βίλες) σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αλήθεια: Η διαφήμιση που έκανε 100.000 να κόψουν αμέσως το κάπνισμα – Viral βίντεο

Φοβάσαι τα αεροπλάνα; ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ αυτό το άρθρο – Αυτά που δεν σου λένε οι αεροσυνοδοί μόλις μπεις στο αεροπλάνο