in

Ποια Μύκονος; Αυτό είναι το ωραιότερο νησί στον κόσμο

Αν και ζούμε σε εποχές που τα λεφτά δεν ρέουν στις τσέπες των περισσότερων εξ ημών ούτε σε ποσότητες ξεραΐλας, είμαστε έστω και λίγο τυχεροί. Τυχεροί για το ταξίδι απέκτησε για όλες τις νεότερες γενιές και οπτική πέρα από απτική υπόσταση.

Παλαιότερα το ταξίδι είχε μία έννοια: να βρεθείς φυσικά στο εκάστοτε σημείο. Τώρα το ταξίδι γίνεται και νοητικό. Κι επειδή η φαντασία δεν είναι τόσο μεγάλη για να δημιουργεί μέρη που δεν έχει δει, το διαδίκτυο φρόντισε ώστε να μοιραζόμαστε εικόνες από τα ταξίδια άλλων.

Διαφήμιση

Το Conde Nast Traveller φέρνει στα μάτια μας και δυστυχώς όχι στις τσέπες μας, το ωραιότερο νησί στον κόσμο. Τουλάχιστον έτσι το ανακήρυξαν οι αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού.

Και όχι αυτό το νησί δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πολλά ωραία νησιά, αλλά επειδή τα έχει σε αφθονία δεν έχει κάτι που να ξεχωρίζει.

Αντιθέτως οι Φιλιππίνες έχουν λίγα νησιά και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο Παλαουάν, το μεγαλύτερο νησί της επαρχίας Παλαουάν της χώρας. Ένα νησί που βρίσκεται στη σκιά των πολύ ψηλών δέντρων του, σα να το κρύβουν από τον ουρανό, ενώ είναι κυρίως βραχώδες. Έχει πολλά είδη που τελούν υπό προστασία, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, διαθέτει καταφύγιο άγριας ζωής, το Καλαουίτ, και προσφέρει και βαρκάδα στον υπόγειο ποταμό Πουέρτο Πρινσέσα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αυτή είναι η γuμvή φωτογραφία που της έσβησε το Instagram

Φολέγανδρος: Το πιο αυθεντικό νησί των Κυκλάδων, θα σε «αποπλανήσει»