in

Χιλιάδες χρόνια πίσω: Ξενοδοχείο μας ταξιδεύει στα παραμύθια και τους μύθους. La Balad des Gnomes

Ένα άνετο ξενοδοχείο έρχεται για να σας ταξιδέψει στα παραμύθια καθώς το κάθε του δωμάτιο είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό παραμύθι, μύθο και μυθιστόρημα.

Το ξενοδοχείο «La Balad des Gnomes» βρίσκεται στο Βέλγιο και είναι φτιαγμένο από ξύλο. Επίσης έχει δέκα δωμάτια τα οποία είναι ξύλινα και μοιάζουν λες και είναι μέσα στο κουφάρι ενός δέντρου. Μάλιστα, έχει και ένα δωμάτιο που ονομάζεται «Θρύλος των Νάνων» και η πόρτα του είναι για το μέγεθος ενός χόμπιτ, ενώ οι καρέκλες και τα τραπέζια βρίσκονται μέσα στον ξύλινο τοίχο. Τα πατώματα του μοναδικού ξενοδοχείου δεν είναι καλυμμένα με χαλιά αλλά με φύλλα, για να είναι ο επισκέπτης μέσα στο κλίμα του παραμυθιού.

Επίσης υπάρχουν και άλλα εννέα δωμάτια εμπνευσμένα από παραμύθια, όπως το «Δωμάτιο μέσα στο Δάσος» και «Κάτω από την Σελήνη». Το δωμάτιο Δούρειος Ίππος φαίνεται εξωτερικά σαν ένα τεράστιο άλογο (;) αλλά στο εσωτερικό του υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι σαν τα παλιά για τους βασιλιάδες, ξύλινες σκάλες και ξύλινο μπάνιο. Όσοι θέλουν να πάνε για να μείνουν σε ένα από τα μοναδικά δωμάτια πρέπει να πληρώσουν γύρω στα 150 ευρώ την βραδιά.

Διαφήμιση

Ο ιδιοκτήτης Ντομινίκ Νοέλ δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τέτοιο ξενοδοχείο, «για να βιώσουμε όλοι εμείς ξανά τα παιδικά μας όνειρα και να τα κάνουμε πραγματικότητα, για να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας. Όταν το πρωί φεύγουν οι πελάτες, μας λένε ότι ταξίδεψαν σε έναν άλλο κόσμο ενώ εκφράζουν την επιθυμία τους να παρατείνουν την διαμονή τους».

Ο Νοέλ διευκρίνισε επίσης ότι σέβεται την φύση και γι αυτό το λόγο δημιούργησε όλο το ξενοδοχείο μόνο από φυσικά υλικά ενώ σκοπός του είναι «το ξενοδοχείο να είναι ονειρικό και να δουλεύει σε αρμονία με την φύση».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Big Brother: Η Ευδοκία αποκαλύπτει το λόγο που χάθηκαν μετά το τέλος του ριάλιτι

Νίκος Μουτσινάς: Όταν γύρναγε πλάτη τη Ζέτα Μακρυπούλια για να δούμε την πίσω όψη της. Viral Φωτογραφία