in

Σύβοτα: Η παραλία με τα πιο τυρκουάζ χρώματα στην Ελλάδα που θυμίζει Καραϊβική

Χάρι Πότερ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Η παραλία με τα πιο τυρκουάζ χρώματα στην Ελλάδα που θυμίζει Καραϊβική

Τυρκουάζ διαυγή νερά σε σημείο που βλέπεις τον βυθό από την επιφάνεια, λευκά πετραδάκια, δέντρα πάνω σε βράχια και καΐκια. Όχι το συγκεκριμένο τοπίο δεν είναι προϊόν έμπνευσης ενός ζωγράφου ούτε βρίσκεται στην Καραϊβική.

Διαφήμιση

Ο λόγος για την παραλία «Πισίνα» που βρίσκεται στα Σύβοτα. Το όνομα της τα λέει όλα και σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο εύστοχο καθώς τα τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά μοιάζουν σαν ψεύτικα.

Αξίζει να επισκεφτείτε την Πισίνα αλλά να ξέρετε πως η πρόσβαση γίνεται μόνο με σκάφος ή καΐκι, εφόσον βρίσκεται απέναντι από τα Σύβοτα σε ένα νησάκι, αυτό του Αγίου Νικολάου.

Το κολύμπι στη συγκεκριμένη παραλία είναι μοναδική εμπειρία αφού λόγω των πεντακάθαρων τυρκουάζ νερών νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια «πισίνα της φύσης». Καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες τουρίστες και ντόπιοι από τα Σύβοτα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει εξωτικά μέρη.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε τα Σύβοτα και την Πισίνα. Καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε τον Αύγουστο ( ειδικά τα Σαββατοκύριακα ) που συγκεντρώνονται πολύ επισκέπτες.

Πως θα πάτε στα Σύβοτα;

Από Πάτρα περνάτε την γέφυρα και κατευθύνεστε προς Μεσολόγγι. Μετά το Μεσολόγγι μπαίνετε στο καινούριο τμήμα της Ιωνίας Οδού για να αποφύγετε το κέντρο του Αγρινίου και φθάνετε έξω από την Αμφιλοχία.

Κατευθύνεστε προς Άκτιο – Πρέβεζα, διασχίσετε τη Βόνιτσα και ακολουθώντας τις πινακίδες θα φτάσετε έξω από την Πρέβεζα μέσω της υποθαλάσσιας αρτηρίας Άκτιου – Πρέβεζας. Στη συνέχεια πάτε προς Ηγουμενίτσα, μετά την Πάργα φτάνετε στο χωριό Πλαταριά και ακολουθείτε τις πινακίδες για Σύβοτα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κάθριν Μακνίλ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Χρήστος Μάστορας: Το αντίο του στον Μαντ Κλιπ και το πόρισμα που έβγαλε

Βασιλόπιτα Όλα τα άρθρα από το Koolnews

VIDEO: Η στιγμή που σκοτώθηκε ο Mad clip και η κόντρα με το Audi R8. Viral Βίντεο