in

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή στο σίκουενς – Επιστρέφει στον Ant1 ο «Ακάλυπτος»;

Έγινε συζήτηση και πριν από χρόνια αλλά φέτος φαίνεται ότι η σκέψη έχει ωριμάσει αρκετά

Με μια επιστροφή από τα παλιά αναμένεται φέτος ο Ant1 να κερδίσει το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχουν σκέψεις για την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

Διαφήμιση

Η τηλεοπτική σειρά που σχεδόν 25 χρόνια πριν «τρέλανε» με τις ιστορίες του το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να επιστρέφει παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές σε πιο ώριμη ηλικία με τις οικογένειές τους.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο Γιώργος Παρτσαλάκης η Ρένια Λουιζίδου και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ θα έρθουν σύντομα σε επαφή με το κανάλι προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Καπώνης, ενώ αν όλα πάνε καλά και τα επεισόδια βγουν στον αέρα αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει ένα δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθούν οι νεαροί πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώνουν τα παιδιά των οικογενειών…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Μαζωνάκης… γuμvός στο instagram. Η φωτογραφία που κόντεψε να του στοιχίσει το λογαριασμό του

Ανέκδοτο: Το ζευγάρι, ο γιατρός και η θεραπεία …! Τρελό γέλιο