in

Ελένη Φουρέιρα: Τι έχει τραβήξει! Άτομα που της γλυκομιλάνε, πίσω της λένε ‘’σιγά την Αλβανίδα’’

Η συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο περιοδικό Kool και η παραδοχή ότι είναι από την Αλβανία πριν χρόνια, πpoκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια.

Η εκπομπή «Mία» του Star είχε πάειστην παλιά γειτονιά της Ελένης και άνθρωποι που έμεναν με την οικογένειά της μίλησαν για την τραγουδίστρια.

Σ’ ένα υπόγειο στην Καλλιθέα, έμεναν η τραγουδίστρια με την αδερφή της, την μητέρα της και τον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος για να μπορέσει να τους εξασφαλίσει τα βασικά.

Διαφήμιση

«Δύσκολα χρόνια με πολλές οικονομικές δυσκολίες», είπαν οι γείτονες στην κάμερα της εκπομπής, προσθέτοντας πως η Ελένη βίωσε έντονα το ρατσισμό στα παιδικά της χρόνια, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα!

«Πήγαινε μαζί με το γιο μου στο σχολείο. Βίωσε ρατσισμό. Ακόμα και τώρα που είναι πετυχημένη και διάσημοι, κάποιοι τη γλυκοφιλάνε και την καλοπιάνουνε και πίσω από την πλάτη της την υποτιμάνε λέγοντας “σιγά την Αλβανίδα” υπάρχει τρομερή διπροσωπία», ανέφερε χαρακτηριστικά μία γειτόνισσά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Τότε, πριν μείνει έγκυος που μας έδειχνε τις υποθαλάσσιες… ΤΟΡΠΙΛΕΣ της

Η Τζόρνταν Κάρβερ θα σε γονατίσει με τη μεγαλοσύνη της