in

Γιώργος Καρτελιάς Ελίνα Παπίλα: Πρεμιέρα σήμερα για το breakfast at Star με τη Βίκυ Καγιά

κτίριο Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ο Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Ππαπίλα κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο πρωινό του Star και η πρώτη καλεσμένη θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Η πρώην κριτής του GNTM, παρουσιάστρια του shopping Star και του Dancing with the Stars που θα ξεκινήσει στις 10 Οκτώβρη θα είναι στο στούντιο για να κάνει ποδαρικό στο νέο και άπειρο τηλεοπτικά ζευγάρι από τη Χαλκίδα.

Ο Γιώργος Καρτελιάς είναι ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Sokfm της Χαλκίδας και η Ελίνα ήταν η συμπαρουσιάστριά του.

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Καρτελιάς έχει ένα γιό έξι περίπου ετών και φέτος το καλοκαίρι ντύθηκε γαμπρός. Η Ελίνα έχει τρία παιδιά είναι παντρεμένη με τον αδερφό του αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας και έχει σπουδάσει οικονομικά.

Οι υπεύθυνοι του Star τους εντόπισαν μέσα από τα άπειρα videos που υπάρχουν σε όλα τα social media και αφορούν κυρίως τα ανέκδοτα του Γιώργου και την αντίδραση της Ελίνας.

Πρόκειται για τηλεοπτικά άπειρους παρουσιαστές και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δούμε το πώς θα κυλήσει και κυρίως τι απήχηση θα έχει στο κοινό η νέα πρωινή εκπομπή του Star Channel

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Μπεχάτι Πρίνσλου Όλα τα άρθρα από το Koolnews

The bidding room: Ριάλιτι με δημοπρασίες έρχεται στην Ελλάδα να σπάσει ταμεία

σμηνίτης Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Βίκυ Καγιά: Γιατί σταμάτησε από το GNTM. Όλη η αλήθεια