in

Τόνια Σωτηρoπούλου: Ο αδιανόητος τρόπος που είχε γνωρίσει το Δημήτρη Αλεξάνδρου, νυν της Ιωάννας Τούνη

H ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό In Style για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίον είχανε σχέση που δεν κράτησε και πάρα πολύ αφού λίγο μετά η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι από τον Αλέξη Γεωργούλη

Διαφήμιση

Όταν κυκλοφόρησε πως είμαστε μαζί, δεν ήμασταν καν μαζί. Βγήκαμε για έναν καφέ και κάποιος μας τράβηξε μια φωτογραφία με κινητό και την επόμενη μέρα ήταν στα blogs.

Ήταν λίγο σοκαριστικό για μένα όλο αυτό και ο τρόπος που εξελίχθηκε στην συνέχεια. Αισθάνθηκα λίγο trash. Αλλά όλα είναι για να τα αντιμετωπίζεις» ανέφερε στο περιοδικό In Style.

H ίδια αναφέρει ότι η γνωριμία τους έγινε καθαρά μέσα από…προξενιό.

Καθαρό, παραδοσιακό προξενιό. Κάποιος κοινός μας φίλος σκέφτηκε πως θα ταιριάζαμε και είπε ”σταμάτα εσύ να κλαίγεσαι κι εσύ να κλαίγεσαι και ελάτε να σας γνωρίσω”.

Το αστείο είναι πως λίγο καιρό πριν, στα Madwalk ήμουν και εγώ και ο Δημήτρης.

Δεν συναντηθήκαμε τότε, αλλά ο μάνατζερ μου, Ραφαέλ, κάποια στιγμή που είδε τον Δημήτρη, είπε: ”Τον βλέπεις αυτόν; Είναι πολύ ωραίος”. Μου άρεσαν οι ξανθοί μετροσέξουαλ οπότε κι εγώ απόρησα με μένα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ένα κρεβάτι είμαστε: Από τη Μαρία Σολωμού στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Oι επώνυμοι ενδίδουν σε one night stand

Κινητό τηλέφωνο: ΠΡΟΣΟΧΗ. Αναπάντητες κλήσεις που κοστίζουν ακριβά – Αυτοί είναι οι «ύποπτοι» αριθμοί που σας καλούν