in

Mykonos Live Tv: To who is who του ανθρώπου που διαφημίζει τη Μυκονο σε ολόκληρο τον κόσμο

Ποιός είναι ο κυνηγός διασήμων με δικό του κανάλι, που απαθανατίζει ξένους και Έλληνες σταρ στην Μύκονο και τα βίντεό του κάνουν θραύση στο Διαδίκτυο και αναπαράγονται από όλους τους μεγάλους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς;

Ο Πέτρος Νάζος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο κυνήγι διασήμων. Τώρα απολαμβάνει την δική του επιτυχία. Έχει δημιουργήσει το δικό του διαδικτυακό κανάλι, το Mykonos Live Tv, και τα βίντεο του κάθε καλοκαίρι αναπαράγονται σε καθημερινή βάση από όλους τους μεγάλους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ τα χτυπήματα στο youtube ξεπερνούν τα 30.000.000!

Διαφήμιση

Harrison Ford, Tom Hanks, Leonardo di Caprio, Monica Bellucci, Shakira, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Michael Schumacher, Kim Kardashian είναι μερικοί μόνο από τους διεθνείς σταρ που έχει απαθανατίσει με την κάμερα του. Στους Έλληνες επώνυμους, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε. Τους έχει καταγράψει όλους!

Πως ξεκίνησαν όλα

Η αφορμή για να ασχοληθεί ο Πέτρος Νάζος με το επάγγελμα του παπαράτσι ήταν όταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στην Μύκονο, τον τόπο καταγωγής του, είδε ξαφνικά να περνάει από μπροστά του «το φαινόμενο», ο βετεράνος πλέον Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο, που τότε ήταν στις δόξες του. Τον απαθανάτισε με την κάμερά του και αυτό ήταν. Από εκείνη την ημέρα η ζωή του άλλαξε. Μέχρι τότε ήταν διευθυντής πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας και ζούσε στην Αθήνα. Ο τίτλος του διευθυντή δεν έλεγε για εκείνον τίποτα, ούτε ποτέ του άρεσε το κλίμα της πρωτεύουσας. Έτσι αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στην Μύκονο, μια που έχει ρίζες εκεί, για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή.

Η εποχή του lifestyle στο Star Channel

Το ξεκίνημά του συνέπεσε με την εποχή του lifestyle που τότε ανθούσε. Να υπενθυμίσουμε πως το δελτίο του Star Channel αφιέρωνε το μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας του σε ειδήσεις από τον χώρο της ελληνικής και διεθνούς showbiz, ενώ με ειδικούς απεσταλμένους μετέφερε καθημερινά το κλίμα που επικρατούσε στους πιο κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς. Όπως ο ίδιος θυμάται, «κάθε μέρα το δελτίο ειδήσεων του Star πρόβαλε 5 με 6 θέματα που είχα τραβήξει με την κάμερα μου στην Μύκονο. Αυτό δεν το ξεχνώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τους που μου έδιναν τα φτερά και την δύναμη να συνεχίσω αυτό που είχα ξεκινήσει».

Η γέννηση του Mykonos Live Tv Μπορεί τα βίντεό του να αναπαράγονται για περισσότερο από μια δεκαετία σε διεθνή και ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά μόλις πριν από τρία χρόνια, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του κανάλι, για να τα στεγάσει. Και το όνομα που του έδωσε; Mykonos Live Tv. Δεν θα μπορούσε να το βαφτίσει διαφορετικά, αφού από την Μύκονο άρχισαν και αρχίζουν όλα! Σκοπός δημιουργίας του καναλιού δεν είναι μόνο η προβολή των διασήμων, αλλά πάσης φύσεως θεμάτων που σχετίζονται με το νησί των Ανέμων. Ό,τι καλό ή κακό συμβαίνει στην Μύκονο το βλέπεις στο συγκεκριμένο κανάλι.

Η φιλοσοφία του καναλιού
Ωστόσο μεγαλύτερη έμφαση δίνεται σε θέματα που αναδεικνύουν την καλή πλευρά της ζωής. Όπως δηλώνει ο Πέτρος Νάζος, «αγαπάμε τις ωραίες γυναίκες, γι’ αυτό τις προβάλλουμε χωρίς ίχνος μισογυνισμού. Μας αρέσει η καλή ζωή και η διασκέδαση και την προβάλλουμε σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα beach bar και club της Μυκόνου, χωρίς μιζέρια και χωρίς να αισθανόμαστε τύψεις επειδή ζούμε σε περίοδο κρίσης. Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Σεβόμαστε και τιμάμε τα πρόσωπα που προβάλλουμε. Ό,τι δείχνουμε, στηρίζεται στην αλήθεια και ούτε σε παραποίηση (μοντάζ) των πλάνων ούτε παραποίηση των γεγονότων. Δεν λέμε ψέματα ούτε παραποιούμε την αλήθεια. Δεν συκοφαντούμε ούτε μειώνουμε το κύρος των προσώπων, αλλά τους σεβόμαστε. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά εγώ αντιμετωπίζω τα πρόσωπα που καταγράφω σαν να είναι φιλοξενούμενοί μου. Είναι σαν να τους φιλοξενώ εγώ στην Μύκονο και τους φέρομαι πάντα με ευγένεια και διακριτικότητα».

Επώνυμος ξένος κόσμος και κοσμάκης
Μεγάλα αστέρια του Hollywood, τραγουδιστές διεθνούς εμβέλειας, αθλητές παγκόσμιας κλάσης και προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας που έχουν επισκεφθεί την Μύκονο έχουν καταγραφεί από την κάμερα του Πέτρου Νάζου. Πάρτε και χαρτί και μολύβι και σημειώστε: Harrison Ford, Tom Hanks, Liam Neeson, Leonardo di Caprio, Russell Crowe, Hugh Jackman, Melanie Griffith, Monica Bellucci, Sofia Vergara, Lindsay Lohan, Lady Gaga, Shakira, Keyne West, Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer, Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Michael Schumacher, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Bar Refaelli, Alessandra Ambrosio, Giorgio Armani, Valentino, Dsquared2. Θέλετε κι άλλους;

Η μεγαλύτερη επιτυχία
Από όλους τους celebrities που έχει απαθανατίσει, μεγαλύτερη επιτυχία θεωρεί την Κολομβιανή ποπ σταρ Shakira με τον άσσο της μπάλας Zerard Pike, που το 2011 είχαν έρθει στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Οι δυο τους ήταν full in love και συνελήφθησαν από την κάμερα να ερωτοτροπούν στην θαλαμηγό που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο που διέμεναν σε απόμερη παραλία για να απολαύσουν πριβέ στιγμές στον ήλιο και την θάλασσα. Το βίντεο μεταδόθηκε από το ΤΜΖ, το μεγαλύτερο αμερικανικό διαδικτυακό κανάλι με θέματα gossip και lifestyle, και από εκεί αναπαράχθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες της Λατινικής Αμερικής. Αλλά η επιτυχία δεν ήρθε χωρίς κόπο. Τρία εικοσιτετράωρα την είχε στήσει ο Πέτρος Νάζος έξω από το ξενοδοχείο για ένα αποκλειστικό πλάνο!

Η πιο συγκινητική στιγμή

Ανεξίτηλη θα μείνει στην μνήμη του η μέρα που βρέθηκε μπροστά στον Liam Neeson και την πρώην σύζυγό του. Ο Ιρλανδός ηθοποιός όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία του, αλλά του έκανε ένα μεγάλο δώρο. Έπιασε την τότε γυναίκα του (η οποία αργότερα σκοτώθηκε σε ατύχημα με σκι) και την φίλησε με πάθος προσφέροντας ένα μοναδικό τρυφερό ενσταντανέ.

Ικανοποίηση και προσφορά στον τουρισμό της Μυκόνου

Το Mykonos Live Tv διαθέτει την δική του ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο (www.mykonoslive.tv), ενώ έχει την δική του θέση στο παγκόσμιο κολοσσό που ακούει στο όνομα youtube, με εγγεγραμμένους πολλές χιλιάδες χρήστες. Ο Πέτρος Νάζος νιώθει ικανοποίηση, περηφάνια και δικαίωση για την δουλειά του, όχι μόνο από τα 30.000.000 views που έχουν τα βίντεό του στο youtube, αλλά και εξαιτίας ενός δημοσιεύματος του Guardian. Η γνωστή αγγλική εφημερίδα σημείωνε παλιότερα σε άρθρό της ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες με διάσημους που τραβούν οι παπαράτσι στην Μύκονο και αναπαράγονται από τα ΜΜΕ συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης του νησιού, αφού πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γυρίζοντας την πλάτη σε άλλα διάσημα ευρωπαϊκά τουριστικά θέρετρα, όπως η Ίμπιζα. Η προβολή της Μυκόνου γίνεται εδώ και χρόνια και μέσω της εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης Μένουμε Ελλάδα, με την οποία εξακολουθεί να συνεργάζεται το κανάλι. Στο παρελθόν τροφοδοτούσε δωρεάν με βίντεο την συγκεκριμένη εκπομπή για να τα βλέπουν οι Έλληνες του εξωτερικού μέσω του δορυφορικού προγράμματος. Σύμφωνα με τον Πέτρο Νάζο, το Μένουμε Ελλάδα είναι η καλύτερη εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τις ομορφιές και τον πολιτισμό της πατρίδας μας και δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ.

Τι μέλλει γενέσθαι

Όσο για το μέλλον; Ο Πέτρος Νάζος δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για ακόμη περισσότερα πλάνα με επώνυμους. «Παρόλο που πρόκειται για κουραστική δουλειά, με συνεχές τρέξιμο για το κυνήγι ενός πλάνου, δεν πτοούμαι. Εξ άλλου, υπάρχουν και δύο καταπληκτικά και πανέμορφα κορίτσια που με βοηθούν όποτε χρειαστεί. με τις οποίες έχω εξαιρετική συνεργασία.».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για την τελευταία επίσκεψη σε Μοναστήρι: «Έπεσε στην αγκαλιά της γερόντισσας και ξέσπασε σε λυγμούς»

Μίνα Αρναούτη: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ και έγινε χαμός