in

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξαπλώνει στην άμμο, ακουμπά τον κοκοφοίνικα και ανάβει φωτιές με το μαγιό της

Είθισται σε πολλές σχολικές ή φοιτητικές παρέες, όταν τελειώνει η χρονιά, να μαζεύονται σε μία παραλία το βράδυ και να το ρίχνουν στο τραγούδι, παρέα με μπύρες και γύρω από μια φωτιά. Ε, φανταστείτε όλο αυτό, απλώς αντί για μεγάλη παρέα η μόνη συντροφιά να είναι η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Και αντί για μουσική σκεφτείτε ένα πρελούδιο εικόνων από την Αλεσάντρα που αλλάζει μαγιό πάνω στην άμμο. Κι αντί για μπύρες ότι είστε ήδη μεθυσμένοι!

Η Αλεσάντρα είναι εκείνη η γυναικεία μορφή που έχεις στο μυαλό σου ότι θα εμφανιστεί σαν σε οπτασία μπροστά σου, θα την κυνηγάς πάνω στην άμμο και μόλις τη φτάσεις και απλώσεις το χέρι σου θα εξαφανιστεί και θα γίνει μια μακρινή σκιά στον ορίζοντα.

Σίγουρα θα σκέφτεστε τι έχουμε πιει και τα λέμε όλα αυτά. Είπαμε η Αλεσάντρα είναι μεθυστική.

Διαφήμιση

Στη φωτογράφιση της για τα μαγιό της δικής της μπράντας βάζει το λευκό της μπικίνι ξαπλώνει στην άμμο, ακουμπά τον κοκοφοίνικα και μας κοιτάζει με το γνωστό της καθηλωτικό βλέμμα.

Κι αφού σιγουρέψει ότι μας έχει αιχμαλωτίσει, σηκώνεται και την βλέπουμε να απομακρύνεται. Όχι για πολύ όμως. Απλώς βγάζει το μπικίνι της και το αλλάζει με άλλο μαγιό που αναδεικνύει τα οπίσθια της.

Μετά ανάβει φωτιά στην άμμο και καβαλάει το άλογο.

Μετά ξυπνήσαμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ρίτα Όρα της λάσπης: Δες τη υγρή, ενυδατωμένη και χωρίς.. λέπια. Η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Υπόθεση Πάτρας – Δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της, δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί»