in , ,

Sophia Stallone: Ποιο είναι το νέο it-girl του Instagram

Η 25χρονη Sophia Stallone, κόρη του Sylvester Stallone, είναι το νέο it-girl του Ίνσταγκραμ, που σε λίγο όλοι θα ακολουθούνε.

Αναλυτικότερα, η Sophia Rose Stallone είναι η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού Sylvester Stallone, καθώς έχει δύο μικρότερες αδελφές, την 23χρονη Sistine και την 19χρονη Scarlet Rose. Η Σοφία ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της και στα άμεσα σχέδιά της είναι να γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της.

Διαφήμιση

Την προηγούμενη βδομάδα, η Sophia φωτογραφήθηκε με τον πατέρα της, δίπλα στο διάσημο άγαλμα «Rocky». Το συγκεκριμένο άγαλμα (Rocky Statue) βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας της Αμερικής και αποτελεί must-see αξιοθέατο της περιοχής.

Ο Sylvester Stallone είναι περήφανος μπαμπάς και δεν το κρύβει. Με αφορμή τα γενέθλια της Sophia, δημοσίευσε την γλυκιά ανάρτηση γράφοντας: «Ευχόμαστε στην υπέροχη @sophiastallone μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Είσαι πηγή γενναιότητας και υπερηφάνειας από τη στιγμή που γεννήθηκες. Σε αγαπάμε».

Η Σοφία είναι πολύ ενεργή στο Instagram, με τις δημοσιεύσεις τις να συγκεντρώνουν πληθώρα likes και σχολίων από το Instagram-ικό κοινό της. Στις δημοσιεύσεις αναρτά εικόνες από την καθημερινή της ζωή, τα stylish σύνολά της και τα ταξίδια της.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμείς ανυπομονούμε και περιμένουμε να δούμε πολλά από την ίδια στο κοντινό μέλλον.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Zendaya: Φοράει την τάση Seashell, που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι

Vicky Pattison: Φορώντας κόκκινα, σέξι εσώρουχα, αναστατώνει το Instagram