in

Οι «κοντούλες» της ShowBiz! Ποιες celebrities δεν είναι προικισμένες με ύψος

Η λαϊκή ρήση λέει ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν και σε μικρό μπουκάλι!
Κι αυτό ακριβώς πρέπει να θυμούνται μερικές από τις πιο αγαπημένες κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ, που έχουν ένα μικρό θέμα με το ύψος τους… Εννοούμε που ο θεός δεν τις έχει προικίσει με κάποιους πόντους παραπάνω.

Γνωστή για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, η Μαρία Μπεκατώρου έχει σχολιάσει πολλάκις το ύψος της.

Διαφήμιση

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Your face sounds familiar είναι 1.60 και το απολαμβάνει, αφού όπως έχει πει πολλές φορές υπάρχουν και οι γόβες! Όσον αφορά στους επικριτές της για τα μακριά φορέματα που επιλέγει; Απαντά: «Ούτε το ύψος το φοβερό έχω, ούτε αναλογίες μοντέλου, αλλά ο κόσμος, αν κάτι είναι αξιοπρεπές και καλό, μπορεί να το δεχτεί».

Από τις πιο γοητευτικές κυρίες των Αθηναϊκών κέντρων διασκέδασης, η Πέγκυ Ζήνα φαίνεται αρκετά ψηλότερη στην πίστα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η τραγουδίστρια έχει ύψος μόλις 1.57 αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί, αφού σε σύγκριση με την σιλουέτα της είναι πάντα λαμπερή!

Άκρως επιτυχημένη ή αλλιώς η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η Άννα Βίσση έχει όλα τα προσόντα για να θεωρείται σέξι.

Ωστόσο, το ύψος της δεν ξεπερνά το 1.63! Βέβαια, δεν της χαλάει σε κάτι την εμφάνιση, αφού τα κιλά της «δένουν» αρμονικά με το σύνολο.
Ποιος θα ξεχάσει τη μικροσκοπική τηλεοπτική Αναστασία, που τάραξε τα νερά της ιδιωτικής τηλεόρασης, στα πρώτα της χρόνια; Η Μυρτώ Αλικάκη, με ύψος 1,60, μέσα από το ρόλο αυτό αναδείχθηκε στο απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του 90’.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΕΚΤΑΚΤΗ Σύσκεψη των λοιμωξιολόγων. Πάμε για γενικό lockdown

ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΑ Κραγιόν; Δες τι μπορείς να κάνεις με αυτά!