in ,

Μόνικα Μπελούτσι: Πιο θηλυκή από ποτέ σε εξώφυλλο περιοδικού

Μαγνητίζει για ακόμα μια φορά με την ομορφιά της!

Η Μόνικα Μπελούτσι, 57 χρονών, έχει μία λαμπρή καριέρα στο ιστορικό της. Η ηθοποιός έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις που άφησαν εποχή, έχει παίξει αρκετούς ρόλους που έδειξαν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα πανέμορφο μοντέλο και έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά την υφήλιο. Θεωρείται η πιο ωραία γυναίκα στον πλανήτη, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού.

Η Μπελούτσι καταφέρνει να κλέβει όλα τα φλας στις δημόσιες εμφανίσεις της, παραμένοντας μία ωδή στη φυσική ομορφιά και το μεσογειακό ταπεραμέντο. Αυτό απέδειξε και με την τελευταία της φωτογράφηση, για την ρωσική έκδοση του Harper’s Bazaar.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, πόζαρε για το εξώφυλλο, με μαύρο φόρεμα του γαλλικού οίκου Maison Alaïa και κοσμήματα Cartier. Το περιοδικό παράλληλα δημοσίευσε στο Ιnstagram άλλη μία φωτογραφία της Μπελούτσι, όπου φοράει ένα μαύρο ζιβάγκο.

Μπελούτσι

Οι δύο λήψεις που δημοσιεύτηκαν στα social media καταφέρνουν να εγκλωβίσουν την διαχρονική ομορφιά και τη λάμψη της ηθοποιού. Ακολουθώντας φανατικά το προφίλ της Μόνικα Μπελούτσι στο Instagram, παράλληλα, παρατηρούμε ότι το total black look είναι ένα από τα αγαπημένα της, καθώς όπως και αυτή, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διακοπές στην Βουδαπέστη με τον μέλλοντα σύζυγό της;

Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Ο ορισμός της βασίλισσας του street style