in

Κέιτι Πέρι: Ποιος και γιατί την κατηγορεί για ρατσισμό;

Ούτε Black χιούμορ δεν μπορείς να κάνεις πλέον… Αυτό κατάλαβε η Katy Perry μέσα από τα social media όταν λίγο παλαιότερα δέχτηκε επίθεση μέσω διαδικτύου

Η Κέιτι Πέρι έχει μια λαμπρή καριέρα, γεμάτη τιμητικές διακρίσεις, βραβεία και συνεργασίες. Ένα αστείο της διάσημης τραγουδίστριας για τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα, είχε ως αποτέλεσμα να την κατηγορήσουν οι χρήστες των social media για ρατσισμό.

Διαφήμιση

Η τραγουδίστρια έκανε live στο Instagram και ζήτησε από τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις. Οταν κάποιος την ρώτησε για το παλιό της κούρεμα με τα μαύρα μαλλιά, είπε με σαρκαστικό τόνο.

«Ω, κάποιος λέει: “Μου λείπουν τα παλιά σου μαύρα μαλλιά”. Ω, αλήθεια; Σου λείπει το ίδιο και ο Μπάρακ Ομπάμα. ΟΚ. Οι καιροί αλλάζουν. Γεια. Τα λέμε αργότερα παιδιά!».

Τότε άρχισαν όλοι στα social media να την κράζουν, καθώς πίστεψαν ότι αυτό που ανέφερε ήταν ρατσιστικό. «Katy Perry με αηδιάζεις», της έγραψε μία χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Το σχόλιο για τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα ήταν επιθετικό, φτωχό και άκομψο χιούμορ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έσβησε την Κλαούντια Ρομάνι και τις Βραζιλιάνες: Μισή Ιταλίδα μισή Γιαπωνέζα βγήκε Miss Brazil. Η Livia Gullo είναι η νέα αγαπημένη

Μπέλα Θορν: Ανέβασε φωτογραφία να δίνει καυτά φιλιά και… θόλωσε τον ή την παρτενέρ