in

Κωστής Μαραβέγιας: Ο «αυτοσχέδιος» γάμος με την Τόνια Σωτηροπούλου και οι διατροφικές του συνήθειες – Θέλει να γίνει μπαμπάς;

«Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση» τονίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου «αυτοσχέδιο». Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής-συνθέτης και η όμορφη ηθοποιός-influencer παντρεύτηκαν στις 11 Οκτωβρίου του 2021, στην Ύδρα, σε στενό κύκλο.

Διαφήμιση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

 

«Καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, δεν πιστεύω, όμως, ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά, όμως, αυτό περνάει το όριο.

Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου» τόνισε για τον έγγαμο βίο του και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, δήλωσε πως πέρασε ωραία στην εκπομπή «Δυνατά», την οποία παρουσίαζε φέτος στην ΕΡΤ, αν και αυτή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Κάνει, όμως, συζητήσεις για άλλα τηλεοπτικά projects στη δημόσια τηλεόραση, ενώ παραδέχτηκε ότι πάντα παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης. Ακόμη, αποκάλυψε πως για το καλοκαίρι ετοιμάζει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στις διατροφικές του συνήθειες, γνωστοποιώντας πως έχει ασπαστεί τον βιγκανισμό: «Τα τρία τελευταία χρόνια έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου σε πολλαπλά επίπεδα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Το φόρεμα της Μαρίας Κορινθίου με το σκίσιμο «διέλυσε» το Instagram

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΝΕΟ VIDEO. Ψοφάει για… σαμπάνια και σου το δείχνει με το δικό της τρόπο.