in

Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο αηδιαστική συνήθεια που έχει και τη συναντάς μόνο σε άντρες. Πάει τουαλέτα και μετα…

Jennifer Lawrence

Ένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία κατηγορείται εσείς οι γυναίκες τους άντρες είναι ότι μετά το… κατούpnμα δεν πλένουν τα χέρια τους. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι μπίχλες που το κάνουν και μετά μεταδίδουν τα μικρόβια του μορίου τους. Όμως απ΄ότι φαίνεται δεν είναι μόνο άντρες.

Θα περίμενε δηλαδή κανείς από μια κουκλάρα ηθοποιό, που βγάζει τόσα λεφτά να κάνει ακριβώς το ίδιο; Η Τζένιφερ Λόρενς βρέθηκε πριν λίγα χρόνια με τους συμπρωταγωνιστές της από το Hunger Games, τους Τζος Χάτσερσον και Λίαμ Χεμσγουόρθ, σε ένα δάσος για τις ανάγκες εκπομπής του MTV, έκατσαν όλοι γύρω από τη φωτιά σαν πρόσκοποι και άρχισαν τις ιστορίες για αγρίους.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή Τζος Χόροβιτς για την πιο αηδιαστική συνήθεια τους, η Jennifer Lawrence απάντησε για χάρη όλων. Ο Τζος Χάτσερσον βγάζει φούσκες από τη γλώσσα του, αλλά η δικιά της είναι που μας ξάφνιασε: «Η δικιά μου είναι ότι δεν πλένομαι όταν βγαίνω από το μπάνιο».

Διαφήμιση

Έχει και χειρότερο. Ο Λίαμ αποκάλυψε ότι με το που βγαίνει πάει και τους χώνει το άπλυτο χέρι της στη μούρη.

Μην αηδιάσετε ακόμα, υπάρχει και συνέχεια. «Θα το πάω λίγο παραπέρα. Έχω κατουρήσει σε νιπτήρα. Όταν δύο κορίτσια είναι στο μπάνιο δεν μπορώ να κρατηθώ. Κι αν η άλλη έχει πάει στη λεκάνη, εγώ θα πάω στο νιπτήρα». Θα περίμενε κανείς όλα αυτά να κάνουν τους άντρες να ξενερώσουν μαζί της. Και πολύ σωστά το περιμένει.

Αλλά όταν έβαλε δέκα ζαχαρωτά marshmellows στο στόμα της ταυτόχρονα και με την όλη χύμα στάση της, έδειξε ένα ακόμα πιο σέξι τυπάκι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκη Κάρτσωνα: Η φωτογραφία με τον Νίκο Χατζή και η αφιέρωση που του έκανε

Viral βίντεο: Το τouμπανο η Λίντσεϊ Πέλας φώναξε τις φίλες της και… Έστηναν BBQ με μαγιό