in

Φάκελος Γυναίκες: Σε χώρισε; Αυτοί είναι οι 5 πιθανοί λόγοι που δεν θα παραδεχτεί ποτέ

Κεφάλαιο χωρισμός. Σίγουρα κανείς μας δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση εκείνου που βλέπει τη σύντροφό του να τον αφήνει στα κρύα του λουτρού, όμως δυστυχώς όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κληθεί –ή θα κληθούμε- να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ενός χωρισμού.

Όχι, δε μιλάμε για τις περιπτώσεις που εσύ ο ίδιος δίνεις το τέλος στη σχέση, αλλά για τη στιγμή που εκείνη σου ανακοινώνει το τέλος, το οποίο εσύ σαφώς είσαι ανέτοιμος να δεχθείς. Ας είμαστε ειλικρινείς όμως: Τα σημάδια πάντα υπάρχουν ακόμα κι όταν εσύ αρνείσαι να τα δεις, γεγονός που αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στο story του χωρισμού με το οποίο όμως δε θα ασχοληθούμε τώρα.

Αυτό που μας απασχολεί είναι οι λόγοι για τους οποίος σε χωρίζει. Τα πιθανά σενάρια πίσω από αυτή της την απόφαση είναι πολλά και δυστυχώς ή ευτυχώς, θα φροντίσει να μην μάθεις ποτέ την αλήθεια. Σίγουρα, μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να ακολουθήσει την οδό της διπλωματίας όχι μόνο για να μη σε στεναχωρήσει, αλλά επιπλέον για να αποφύγει της πιθανές εκρήξεις θυμού από τη μεριά σου. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τη δεις να ρίχνει το φταίξιμο πάνω της (από αυτό και μόνο πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι δεν πάει καλά) ή αν τη δεις έτοιμη να δεχθεί την ευτυχία σου δίπλα σε μια άλλη γυναίκα.

Διαφήμιση

Όσο και να θίγει τον εγωισμό και τον ανδρισμό σου, φρόντισε να μάθεις να αποκρυπτογραφείς γυναικείες συμπεριφορές για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Εμείς από τη μεριά μας ρωτήσαμε, μάθαμε και σας παρουσιάζουμε τους πιο συχνούς λόγους για τους οποίους χωρίζει μια γυναίκα παρότι οι ίδιες δεν θα το παραδεχτούν ποτέ.

Βαρέθηκε τη ρουτίνα της σχέσης

Αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς, βαρέθηκε εσένα τον ίδιο. Ξέρει την κάθε σου κίνηση, τι σου αρέσει, τι αποφεύγεις και τι θα πεις το επόμενο κιόλας λεπτό. Δε φταις μεν απόλυτα εσύ, ωστόσο αυτός είναι ο λόγος που λέμε πως καθένας μας πρέπει να μάθει να λειτουργεί αυτόνομα ακόμα και όταν βρίσκεται σε σχέση.

Τι θα σου πει: «Θέλω να κάνω πράγματα για μένα». Αυτό που εννοεί βέβαια είναι πως θέλει να κάνει πράγματα χωρίς εσένα. Να βγει, να διασκεδάσει, να περάσει περισσότερο χρόνο με τους φίλους της και να… φλερτάρει.

Δεν την καλύπτεις πια ερωτικά

Αυτό συνδέεται άμεσα με τη ρουτίνα της σχέσης, είναι όμως πολύ πιο ψυχοφθόρο για την ίδια. Αν σταματήσει να είναι ερωτευμένη μαζί σου και δεν αποζητά το σεξ διότι νιώθει πως δεν έχει τίποτα καινούριο να δει από σένα, δύσκολα θα μείνει σε αυτή τη σχέση. Βαρέθηκε και σίγουρα θα ψάξει για κάτι καινούριο που θα την ανανεώσει, βάζοντας τη ξανά στο ερωτικό παιχνίδι.

Τι θα σου πει: «Δε φταις εσύ, δεν είμαι καλά αυτό τον καιρό». Ειδικά σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σου πει την αλήθεια. Και ευτυχώς δηλαδή γιατί και μόνο στο άκουσμα της συγκεκριμένης φράσης θα δεις την ψυχολογία σου να πέφτει στα… Τάρταρα.

Εκείνη πετυχαίνει κι εσύ μένεις στάσιμος

Με άλλα λόγια νιώθει πως είσαι λίγος. Όσο ανεξάρτητη και δυναμική και να είναι μια γυναίκα, πάντα θέλει ο σύντροφός της να είναι ένα βήμα μπροστά από εκείνη ώστε να νιώθει ασφάλεια και τη σιγουριά πως ό,τι κι αν γίνει έχει κάποιον να βασιστεί πρακτικά και κυρίως συναισθηματικά. Μπορεί να χαίρεσαι να τη βλέπεις να πηγαίνει καλά στα επαγγελματικά της, να κερδίζει πολλά χρήματα και την εκτίμηση του περιβάλλοντός της, όμως αν δε συμβαίνει το ίδιο και με σένα καλά θα κάνεις να αρχίσει να ανησυχείς.

Τι θα σου πει: «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για μένα είναι η δουλειά μου». Εν μέρει την αλήθεια σου λέει, όμως παραλείπει το σημαντικότερο μέρος της ιστορίας. Σε θέλει εκτός διότι νιώθει ότι την πας πίσω. Άσχημο μεν, συμβαίνει δε.

Δε σε εμπιστεύεται

Δε θα στο πει λόγω εγωισμού. Το λάθος όμως είναι δικό σου. Αν την κάνεις να νιώθει ανασφάλεια και δεν της παρέχεις τη συναισθηματική κάλυψη που χρειάζεται για να είναι καλά μαζί σου, το πιο πιθανό είναι εσύ ο ίδιος να την διώξεις πριν καν το καταλάβεις. Μπορεί να μη στο πει ευθέως για να κρύψει την ανασφάλειά της, όμως ο λόγος που σε χωρίζει σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι άλλος από τη δική σου «προκλητική» συμπεριφορά.

Τι θα σου πει: «Δεν περνάω καλά». Και φυσικά δεν περνάει καλά, καθώς νιώθει ότι απειλείται από κάθε γυναίκα που σε πλησιάζει. Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν θα το ακούσεις ποτέ να βγαίνει από τα χείλη της.

Κάτι καινούριο της κίνησε το ενδιαφέρον

Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο. Κι όχι γιατί βρέθηκε κάποιος άλλος στο δρόμο της, αλλά διότι για να της τραβήξει την προσοχή πάει να πει πως εσύ ο ίδιος δεν την καλύπτεις πλέον. Φυσικά, μην περιμένεις να σε χωρίσει με το που τον γνώρισε, καθώς περιμένει να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά για να δει αν αξίζει να μείνει ή να φύγει. Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άντρες, δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία του διπλού ταμπλό γι’ αυτό αν ο «αντίπαλος» παίξει πιο έξυπνα τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους θα τη δεις να φεύγει από σένα με συνοπτικές διαδικασίες.

Τι θα σου πει: «Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου». Δεν περίμενες να σου συστήσει τον καινούριο, σωστά;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ιωάννα Μπέλλα: SOK- Ματώνει στα social. Σε μία μέρα έχασε 400.000 followers

Αναστασία Μαστρακούλη: Θα σου μάθει όλο το αλφάβητο ΓΥΜΝΗ – Κάθε γράμμα μία φωτογραφία