in ,

Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκεύασμα αδυνατίσματος που διαφημίζεται στα social media – Δείτε βίντεο

Για «απάτη» κάνει λόγο η διάσημη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17/2, η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε τέσσερα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να διασαφηνίσει στους θαυμαστές της ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκεύασμα αδυνατίσματος που διαφημίζεται στα social media με πρωταγωνίστρια εκείνη.

Κάποιοι απατεώνες πλασάρουν το εν λόγω προϊόν, φροντίζοντας να φαίνεται στη διαφήμιση ότι η Κατερίνα Ζαρίφη το έχει χρησιμοποιήσει, με σκοπό να πείσουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να το αγοράσουν και οι ίδιοι να κερδίσουν χρήματα. Ωστόσο, η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, όπως τονίζει, δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο σκεύασμα αδυνατίσματος και συμβουλεύει τους περισσότερους από 369.000 ακολούθους της να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα προϊόντα που ξεπετάγονται στα socia media.

Mάλιστα, αναφέρει ότι έχει κινηθεί νομικά εναντίον των απατεώνων, καθώς εκείνοι, εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά της, έχουν δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο τη διαφήμιση, ώστε να φαίνεται ότι εκείνη κατανάλωσε το εν λόγω σκεύασμα αδυνατίσματος. Πιθανότατα σκοπός τους είναι  να αποκομίσουν χρηματικά ποσά από τα ανυποψίαστα θύματά τους-χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει το προϊόν στη σωματική τους υγεία.

Διαφήμιση

«Να το πούμε άλλη μία φορά. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχω επίσημα κάποια πράγματα που έχω να σας πω. Όχι, δεν έχω καμία σχέση με το σκεύασμα που φαίνεται στο Instagram και το Facebook ότι έχω χρησιμοποιήσει για απώλεια βάρους» υπογραμμίζει η παρουσιάστρια.

«Είναι απάτη. Έχω ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και μέσα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Την επόμενη εβδομάδα θα σας έχω και νέα. Μην παραγγέλνετε το σκεύασμα αυτό» προσθέτει.

Στη συνέχεια, αναφέρει: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν εκπροσωπώ αυτό το προϊόν, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κρύβεται από πίσω».

Τέλος, σημειώνει: «Επειδή λαμβάνω εκατοντάδες μηνύματα, εγώ μία συμβουλή θα σας δώσω. Όταν πρόκειται για  κάτι που είναι πόσιμο, χάπια, σκευάσματα, να είστε πάρα πάρα πάρα πολύ προσεχτικοί». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαριέττα Χρουσαλά: Λάμπει με φορέματα υψηλής ραπτικής στο Παλμ Σπρινγκς

Heidi και Leni Klum: Τα καλύτερα skincare μυστικά τους