in ,

Κατερίνα Ζαρίφη: Με χιουμοριστική διάθεση, ρωτά τους followers της ποιο χρώμα της ταιριάζει περισσότερο

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια θέλει να μάθει τη γνώμη των θαυμαστών της

Αγαπάμε την Κατερίνα Ζαρίφη για την αυθεντικότητά της, τον αυθορμητισμό της και το αστείρευτο χιούμορ της. Παράλληλα, είναι ακομπλεξάριστη,πράγμα που έχει αποδείξει αρκετές φορές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2, η 44χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 369.000 ακολούθων της, δημοσιεύοντας μία υπέροχη και παράλληλα αστεία selfie.

Διαφήμιση

Πιθανότατα τράβηξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο σπίτι της. Φορά ένα ροζ φούτερ, πάνω στο οποίο σημειώνεται με κόκκινα γράμματα «ΧΧ LOVE». Έχει εφαρμόσει στα χείλη της ένα τολμηρό κραγιόν στο χρώμα του πάθους και έχει τονίσει τα μάτια της με eyeliner. Παράλληλα, έχει χαρίσει όγκο στις βλεφαρίδες της, απλώνοντας πάνω σε αυτές μάσκαρα, και έχει επιλέξει κόκκινο ρουζ για τα μάγουλά της. Ακόμη, έχει πιάσει τα πλούσια μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά, αναδεικνύοντας έτσι τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Στιλ της δίνει το μαύρο βερνίκι νυχιών.

Με σοβαρό ύφος, η Κατερίνα Ζαρίφη στρέφει το βλέμμα της αριστερά και σηκώνει το δεξί της χέρι μπροστά από το μέτωπό της. «Ροζ η Κόκκινο;» ρωτά τους θαυμαστές της, θέλοντας να μάθει τη γνώμη τους σχετικά με ποιο από τα δύο χρώματα της ταιριάζει περισσότερο.

Δεκάδες χρήστες του Instagram έχουν σπεύσει να γράψουν την άποψή τους κάτω από το post της ραδιοφωνικής παραγωγού. «Αγαπημένη μου Κατερίνα, ροζ ή κόκκινο, ό,τι και να φορέσεις, σου πάει πολύ. Είσαι πανέμορφο αστέρι!!!!! 👏», «Αγαπημένη μου, όλα σου πάνε. Αλλά για σένα, που είσαι γυναικάρα, κόκκινο!!», «Pink, γιατί όσο άγρια και σέξι είσαι στις τελευταίες σου φωτογραφίες, στην πραγματικότητα νομίζω ότι γλυκά μόνο βγάζεις!!!❤️😍» είναι μόνο τρία από τα όμορφα σχόλια.

Προσωπικά, θεωρώ ότι τόσο το ροζ όσο και το κόκκινο της ταιριάζουν πολύ. Ωστόσο, το κόκκινο κραγιόν ενδείκνυται για μία βραδινή έξοδο και το ροζ για μία πρωινή βόλτα ή για τη δουλειά. Όσον αφορά τα χρώματα των ρούχων, το κόκκινο και το ροζ μπορούν να φορεθούν και το πρωί και το βράδυ. Το κόκκινο θεωρείται το χρώμα του πάθους και της έλξης, αλλά μία γυναίκα που είναι σέξι, οποιοδήποτε χρώμα ρούχων κι αν φορέσει, θα γοητεύσει τους άνδρες. Εσείς, τι λέτε;

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Hailey Bieber: Πως να φορέσετε έξυπνα το varsity jacket

Demi Rose: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, επιδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της