in

Μάρα Τέιγκεν: Η σωσίας της Αντζελίνα Τζολί που πρέπει να μάθεις και κάνει θραύση στο Instagram

Xάρη στην απίστευτη ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί, η Μάρα Τέιγκεν έχει καταφέρει να προκαλέσει τεράστιο θόρυβο γύρω από το όνομα και τα προσόντα της.

H μελαχρινή σεξοβόμβα από την ηλικία των 21 ετών δήλωνε επαγγελματίας μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές όπως ο Michael Costello και έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιριών όπως η Milani Cosmetics και έχει προμοτάρει τα προϊόντα μακιγιάζ που λανσάρει η Κάιλι τζένερ.

Η ίδια, έχει περισσότερους από 900.000 ακολούθους στο Instagram και καθημερινά λαμβάνει πολύ κολακευτικά σχόλια χάρη στις φωτογραφίες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της, με την ομοιότητά της με τη Τζολί να μη μένει ασχολίαστη. «Μοιάζεις πάρα πολύ με την Αντζελίνα», «Μήπως είσαι η δίδυμη αδερφή της Τζολί;» και «Είναι δυνατόν να μοιάζετε τόσο;», είναι μόλις μερικά από αυτά που τις γράφουν οι θαυμαστές της, με όλους εμάς να μη μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Διαφήμιση

Πώς μπορείς να μην την ερωτευτείς;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλέλια Ρένεση: «Ένας μονογονέας έχει απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα»

Έπινε τα ούρα του για να επιβιώσει: 17χρονος απεγκλωβίστηκε μετά από 94 ώρες και η μαρτυρία του συγκινεί