in

Νικόλ Σέρζινγκερ: Στήνεται στην ξαπλώστρα και κάνει KAYTH γυμναστική με μαγιό! Φωτογραφία

Η Νικόλ Σέρζινγκερ έχει γονίδια από το μισό πλανήτη και από όλα έχει πάρει τα καλύτερα!

Ο πατέρας της Αλφόνσο Βαλιέντε είναι Φιλιπινέζικης καταγωγής, ενώ η μητέρα της Ρόζμαρι είναι Χαβανέζικης και Ουκρανικής καταγωγής.

Διαφήμιση

Οι γονείς της χώρισαν όταν η Σέρζινγκερ ήταν μόλις έξι ετών. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε με τον γερμανικής καταγωγής Γκάρι Σέρζινγκερ, ο οποίος έδωσε το επίθετο του στη Νικόλ και στην αδερφή της, Ke’ala.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ αλωνίζει κάθε καλοκαίρι όλο όλο τον κόσμο κάνω διακοπές και φυσικά πέρασε και από την Ελλάδα.

Λίγο μετά με παρέα φίλων σε σκάφος είπαν να απολαύσουν τον καιρό και τη θάλασσα με μια κρουαζιέρα όπου η Νικόλ μας έστειλε αδιάβαστους.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι το οποίο είχε χώσει στα οπίσθια της για να μην καλύπτει μεγάλη επιφάνεια, η Νικόλ ξάπλωσε ανάμεσα στη φίλη της που την παρατηρούσε με απορία και θαυμασμό και τον φίλο της, και άρχισε να κάνει κάτι περίεργα.

Πιθανότατα έκανε ασκήσεις για τα πόδια, αλλά σε μία μοιάζει να βρίσκεται πάνω από τη φίλη της και να κάνει σαν σκυλί, ενώ στην άλλη μένει στα τέσσερα και τεντώνει το πόδι της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίνα Λοτσάρη: Η αρετουσαριστη φωτογραφία με μαγιό

Έτσι, σπάσε λίγο τη μέση – Η Κάντις Σουάνπολ με μαγιό, σπάει τη μέση και σε στέλνει για υπογλώσσια