in

Alessandra Ambrosio: Ζήτησε την εχεμύθειά μας και σήκωσε τη φούστα. Η φωτογραφία που έριξε το Instagram

Στην Τουρκία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε ένα πολυτελές θέρετρο κοντά στον κόλπο της Μαρμαρίδας απέναντι από τη Σύμη!

Η καλλονή με την παρέα της έχει καταλύσει στο πεντάστερο ξενοδοχείο, κολυμπάει τις ακτές της Τουρκίας, γεύεται εκπληκτικά μεσογειακά πιάτα ενώ στα πλάνα της είναι να περάσει και απέναντι στη Σύμη. Μάλιστα σε Story που δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χόρευε και συρτάκι!

Αυτό που όμως δεν έκανε Story αλλά έκανε δημοσίευση είναι η φωτογραφία με την κοντή φουστίτσα του τένις την οποία η Alessandra Ambrosio σηκώνει για να μας δείξει τα καλοσχηματισμένα oπίσθια της.

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε το αγαπημένο μοντέλο σε τέτοιες αισθησιακές φωτογραφίες, όμως λίγο το μεσογειακό κλίμα, λόγο η αύρα του Αιγαίου και λίγο το καλοκαίρι έφεραν την υπερβολή!

Η Alessandra Ambrosio επέστρεψε τα oπίσθια της προς την κάμερα, σήκωσε το δάχτυλο και το έφερε στη μύτη και στα χείλη και να κάνει το σήμα της σιωπής και πόζαρε ρίχνοντας στο instagram.

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας
.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Στη φόρα ο αναλυτικός τιμοκατάλογος. Πόσο θα σου κοστίσει να

Viral Βίντεο: Με τσιμπιδάκι και σταθερό χέρι βγάζει τεράστιο παράσιτο από μέλισσα