in , , , ,

Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτείς να τα κάνεις να ζηλέψουν

Η ζήλια για κάποιους είναι μια μικρή, χαριτωμένη ρουτίνα σε μια σχέση. Για κάποιους. Γιατί για αυτά τα 3 ζώδια είναι ένα άγνωστο συναίσθημα.Τοξότης
Εάν υπάρχει ένα στοιχείο που καθορίζει έναν Τοξότη, αυτό είναι η τεράστια αξία που δίνει στην ελευθερία και την ανεξαρτησία. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να νιώθει εγκλωβισμένο, περιορισμένο και ότι δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό του. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι ασύμβατος με τη ζήλια. Ναι, μπορεί….
να τη νιώθουν κάποιες φορές. Ωστόσο, στο τέλος της μέρας ξέρουν ότι η πίστη τους στην έλλειψη περιορισμών δεν τους επιτρέπει να διατηρήσουν άλλο αυτό το συναίσθημα. Άσε που ένας Τοξότης δεν βιάζεται καθόλου να αφιερωθεί σε μια σχέση. Έτσι είναι απόλυτα ρεαλιστής σε ό,τι έχει να κάνει με τα άτομα που βγαίνει και δεν έχει απαιτήσεις.
Υδροχόος
Η ζήλια δεν είναι θέμα για αυτό το μη συναισθηματικό και χαλαρό ζώδιο. Στις περιπτώσεις που αυτό το συναίσθημα εμφανίζεται, οι Υδροχόοι έχουν την τάση να το ξεφορτώνονται γρήγορα. Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο η ζήλια επιμένει, όπως για παράδειγμα αν κάποιος προσπαθεί επίτηδες να τους κάνει να ζηλέψουν, τότε απαντούν με ghosting. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν θέλει να επιβληθεί ή να περιορίσει τον σύντροφό του. Το μόνο πράγμα που τους τρομάζει περισσότερο από την απιστία, είναι το να πρέπει να ελέγχουν τον σύντροφό τους.
Ιχθύς
Πρόκειται για ένα ζώδιο που δίνει μεγάλη αξία στον έρωτα και αποζητά τον παραδοσιακό, old-school ρομαντισμό. Τα Ψάρια μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία με τους Καρκίνους όταν ερωτεύονται. Χρειάζονται και αυτά αφοσίωση και ασφάλεια. Αντίθετα όμως με τους Καρκίνους, οι Ιχθύες δεν πιστεύουν στο φέρνουν όλο και πιο κοντά το άλλο τους μισό. Προτιμούν να σέβονται τον χώρο του άλλου και να του δίνουν περιθώριο να αναπνεύσει ελεύθερα. Αυτό συμβαίνει επειδή στον πυρήνα τους, όλα τα συναισθήματα περνούν από το φίλτρο της ενσυναίσθησης. Αυτό που κάνουν είναι να βάζουν τα συναισθήματα αυτών που αγαπούν πάνω από τα δικά τους.
ΠΗΓΗ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Μίχαελ Σουμάχερ: Ευχάριστα Νέα…Σηκώθηκε από το Κρεβάτι μετά από 5 Χρόνια και Περπάτησε

Υγεία: 10 σιωπηλά συμπτώματα του Λύκου