koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Μάι 25, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της γιατί η φλόγα είχε σβήσει, αλλά το πως της άλλαξε γνώμη θα σας κάνει να δακρύσετε…
WOW

Ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της γιατί η φλόγα είχε σβήσει, αλλά το πως της άλλαξε γνώμη θα σας κάνει να δακρύσετε…

Ασημίνα Φρατζέσκου
Last updated: 18 Μαΐου, 2019 6:30 μμ
Ασημίνα Φρατζέσκου
Published: 18 Μαΐου, 2019
Share
SHARE

Η αγάπη δεν είναι εύκολη δουλειά. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το να είσαι σε μία σχέση θα έπρεπε να είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αυτό που όντως ισχύει είναι πως η απόφαση να δουλεύουμε μαζί τα προβλήματα που προκύπτουν, θα έπρεπε να είναι εύκολη.

Μία γυναίκα μοιράστηκε στο ίντερνετ την αγανάκτησή της για την έλλειψη ρομαντισμού στον γάμο της. Τελικά ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της, αλλά η απάντησή του ήταν απλά αποστομωτική! «Ο σύζυγός μου είναι μηχανικός και είμαστε μαζί εδώ και 5 χρόνια: 3 σχέση και 2 γάμος.

Σιχαίνομαι να το παραδεχτώ, αλλά κουράστηκα. Λατρεύω τον σταθερό χαρακτήρα του και το αίσθημα του να ξαπλώνω στο στήθoς του. Κάτι όμως δεν μου μοιάζει σωστό πλέον.

Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και όταν έχει να κάνει με σχέσεις και τα συναισθήματά μου, αποζητώ τον ρομαντισμό. Ο άντρας μου όμως είναι το εντελώς αντίθετο.

Μια μέρα, αποφάσισα να ζητήσω διαζύγιο. «Γιατί;» με ρώτησε σοκαρισμένος. «Κουράστηκα. Αντί να είναι τονωτικός, αυτός ο γάμος μου στερεί όλη την ενέργεια. Τη θέληση για ζωή» απάντησα. Δε μου μίλησε όλο το βράδυ πράγμα που με έκανε να νιώθω ακόμη πιο απογοητευμένη.

Ο άντρας που υποτίθεται ότι με αγαπούσε δε μπορούσε καν να εκφράσει τα συναισθήματά του για μένα. Και τότε τελικά με ρώτησε: «Τι μπορώ να κάνω για να σου αλλάξω γνώμη;»

Στην αρχή δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Δεν μπορείς να αλλάξεις την προσωπικότητα κάποιου απλά και μόνο επειδή το θέλεις. Ένιωσα ανήμπορη. Κοιτώντας τον στα μάτια είπα: «Θα σου κάνω μία ερώτηση. Αν μπορείς να πείσεις την καρδιά μου με την απάντησή σου, θα αλλάξω γνώμη. Ας πούμε ότι υπάρχει ένα λουλούδι σε έναν λόφο και γνωρίζουμε πως αν το κόψουμε, θα πεθάνεις. Θα το έκανες για μένα;»

Σταμάτησε για ένα λεπτό και στη συνέχεια είπε: «Θα σου δώσω την απάντησή σου αύριο…» Οι ελπίδες μου έμοιαζαν να εξανεμίζονται. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα έλειπε. Με τη γωνία του ματιού μου είδα ένα κομμάτι χαρτί στο κομοδίνο, κάτω από ένα ποτήρι γάλα.

Η πρώτη γραμμή έγραφε: «Δε θα έκοβα το λουλούδι, αλλά άσε με τουλάχιστον να σου εξηγήσω το γιατί…» Χρειάζομαι τα δάχτυλά μου ώστε να φτιάχνω τον υπολογιστή σου όταν τον χαλάς και δε δουλεύει. Συνηθίζεις να αφήνεις τα κλειδιά σου στο σπίτι, οπότε χρειάζομαι τα πόδια μου για να τρέχω να ανοίξω την πόρτα για σένα.

Πάντα χάνεσαι όταν ταξιδεύουμε σε άλλες πόλεις, οπότε χρειάζομαι τα μάτια μου για να σου δείχνω το δρόμο. Πάντα παθαίνεις κράμπες εκείνες τις μέρες του μήνα, οπότε πρέπει να κρατήσω τις παλάμες μου για να σου χαϊδεύω την κοιλιά μέχρι να σου περάσει. Χρειάζομαι το στόμα μου για να σου λέω αστεία και ιστορίες όταν βαριέσαι.

Τα μάτια σου έχουν ήδη πρόβλημα οπότε χρειάζομαι τα δικά μου για να σε πηγαίνω βόλτες στην παραλία ώστε το ηλιοβασίλεμα να λούζει το πρόσωπό σου και η άμμος να γαργαλάει τα πόδια σου. Εκτός αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σε αγαπάει περισσότερο απ” ότι εγώ, δε θα μπορούσα λοιπόν να κόψω αυτό το λουλούδι και να πεθάνω…

Δάκρυα άρχισαν να κυλούν στο πρόσωπό μου, έπεσαν στο γράμμα και η μελάνη μουτζουρώθηκε. «Τώρα που τελείωσες το διάβασμα, αν σε ικανοποίησε η απάντησή μου σε περιμένω κάτω με το αγαπημένο σου ψωμί και γάλα» ήταν η τελευταία γραμμή. Έτρεξα αμέσως κάτω και τον βρήκα να περιμένει με αγωνία, αλλά όταν με είδε χαμογέλασε. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως ποτέ, κανείς δε θα με αγαπήσει όσο αυτός και αποφάσισα να αφήσω το λουλούδι εκεί που ήταν…».

Author

Ασημίνα Φρατζέσκου

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
26°C
Athens
scattered clouds
28° _ 25°
48%
7 km/h
Δε
26 °C
Τρ
27 °C
Τε
28 °C
Πε
29 °C
Πα
28 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Γωγώ Μαστροκώστα (1970-2026): Από «εθνική γυμνάστρια» των 90s, σύμβολο δύναμης – Το ιατρικό λάθος και η διπλή μάχη με τον καρκίνο

Kool Team
5 Min Read

Όταν η καρδιά δεν άντεξε τη συγκίνηση: 49χρονος οπαδός του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στους πανηγυρισμούς για τη Euroleague

Kool Team
3 Min Read

«Σε αυτό μόνο ήμουν άτυχος»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα και το timing που τους στιγμάτισε

Kool Team
6 Min Read

Nahida Abden: Η γυναίκα που ξεκίνησε γυμναστική στα 50 της για έναν τραυματισμό και σήμερα, στα 90, είναι η πιο διάσημη fitness instructor

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

WOW

Μενέλαος Λουντέμης: Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;

7 Min Read
viralWOWWTF

Viral Video Θυμάσαι την 70άρα που έμοιαζε 40; Δες τη στα 78 τώρα.

1 Min Read
ShowbizWOWΓυναίκα

Τζένιφερ Λόπεζ: Χαμός στα σόσιαλ με την JLO

0 Min Read

28 Σοφά αποφθέγματα του Έρικ Χόφφερ

5 Min Read
tsigaro
newsvideoviralWOWWTF

Viral Βίντεο: Η διαφήμιση που έκανε 100.000 ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα.

1 Min Read
newsWOW

Μητροπάνος: «Η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν η πιο άχρηστη»

10 Min Read
WOW

Viral φωτογραφία: Η ανατομία ενος φιδιού

2 Min Read
WOW

Influencers: Έρχονται έλεγχοι καιπρόστιμα από την ΑΑΔΕ αλλά και ΠΟΙΝΕΣ. Από το Instagram στη φυλακή

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?