in

Σκύλος θεριό: Τα βάζει με πολική αρκούδα και την κατατροπώνει. Viral Φωτογραφίες

Το επιβλητικό μέγεθος της πολικής αρκούδας δεν φάνηκε να πτοεί τον θαρραλέο σκύλο του χιονιού, ο ποίος αποφάσισε να… θέσει τα όριά του και να διώξει την γιγάντια αρκούδα από τον χώρο του.

Ο Ιταλός φωτογράφος Αλμπέρτο Πανίζα βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και μας εξασφάλισε φωτογραφίες απείρου κάλλους.

Διαφήμιση

Ο σκύλος αυτός είναι ειδικά εκπαιδευμένος και χρησιμοποιείται για να σέρνει έλατα στο χιόνι, στον Καναδά. Ενώ ο σκύλος βρισκόταν στο χώρο του, μια τεράστια αρκούδα έκανε την εμφάνισή της πλησιάζοντας τον «διεκδικώντας» την περιοχή του.

Δυστυχώς για την αρκούδα, ο σκύλος αποδείχθηκε ιδιαίτερα μαχητικός και επίμονος, αφού όχι μόνο δεν την φοβήθηκε, αντιθέτως έβαλε όλη του τη δύναμη και το γάβγισμα για να την φοβίσει και να την αναγκάσει να οπισθοχωρήσει φοβισμένη.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι… εξωπραγματικές, καθώς η αρκούδα που στο τέλος τρομάζει και φεύγει έχει περίπου το πενταπλάσιο μέγεθος του σκύλου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Από την Κατερίνα Καινούργιου στην Ελένη Φουρέιρα. Οι celebrities βγάζουν φωτογραφίες στη χιονισμένη Αθήνα

Ρία Τσίγα: Χθες χιόνια σήμερα γιορτή