in

Ζέτα θεοδωροπούλου: Πόζαρε με μαγιό και στραβώσαν τα επιχείλια της πισίνας

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον άντρα της Παναγιώτη Ταχτσίδη αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές όπου πριν λίγες μέρες έκαναν και τη βάφτιση του μικρότερου παιδιού τους.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι full time μητέρα και ως σύζυγος ποδοσφαιριστή στηρίζει και ακολουθεί με την οικογένεια τις μεταγραφές και μετακινήσεις του συζύγου.

Ως γυναίκα και πρώην μοντέλο βρίσκει λίγο χρόνο να κάνει και κάποιες προώθησεις προϊόντων μέσω του Instagram λειτουργώντας ως influencer στις 60 περίπου χιλιάδες followers που έχει.

Διαφήμιση

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή της και δεν έχει καμία σχέση με την ξανθιά εικόνα του παρελθόντος που λατρέψαμε μέσα από τις Trash εκπομές της με τον Αλέξανδρο Πετρίδη

Διατηρεί όμως μία εξαιρετική σιλουέτα η οποία έκανε ακόμα και τα επιχείλια της πισίνας να στραβώσουν.

Τώρα είδαν την πίσω όψη της Ζέτας τα επιχείλια και στράβωσαν; τα πήρε ξώφαλτσα το πινέλο του κακού Photoshop που της έκαναν; έπαθε διάθλαση από την πολύ ζέστη το φως; συνέβη κάτι άλλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πάντως η φωτογραφία έχει μία ασυνέχεια αλλά το σώμα της δείχνει αλαβάστρινο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ελένη Χατζίδου πήγε διακοπές, τα είδε όλα και την έπιασε… πολυλογία. Μάτι δε θα έκλεισε ο Ετεοκλής Παύλου

τεα πρελεβιτς

Η Τέα Πρέλεβιτς και το ντεκολτέ της θέμα συζήτησης στο instagram