in

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι αντίγραφο της Kim Kardashian

Η νέα φίλη του Kanye West, Chaney Jones, ανέδειξε τις απίστευτες καμπύλες της την Κυριακή, καθώς βγήκε για ένα δείπνο στο Carbone στο Μαϊάμι.

Η 24χρονη influencer φαινόταν πανέμορφη με το ολόμαυρο look της, με ένα στενό μαύρο top που αναδείκνυε το πλούσιο ντεκολτέ της. Το συνδύασε με στενό κολάν, που τόνιζε τις καμπύλες και τα γυμνασμένα πόδια της, καθώς περπατούσε στο δρόμο με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Διαφήμιση

Παράλληλα, το total black look της υποστήριζε ένα ζευγάρι μαύρων γυαλιών ηλίου, ενώ κρατούσε τα απαραίτητα σε μια μικρή μαύρη τσάντα.

Η μελαχρινή καλλονή τράβηξε τα μαλλιά της σε ένα κομψό updo και πρόσθεσε ένα ζευγάρι μαύρα γάντια για να ολοκληρώσει το σύνολό της.

Η doppelgänger της Kim και ο Kanye West εθεάθησαν μαζί από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Την Πέμπτη εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το ZZ’s Club τα ξημερώματα, ενώ την περασμένη εβδομάδα εθεάθησαν να ψωνίζουν μαζί στο Bal Harbor του Μαϊάμι.

Δεν είναι σαφές εάν ο ράπερ άρχισε να βλέπει την Τζόουνς την ίδια στιγμή που είχε σχέση με την ηθοποιό Τζούλια Φοξ, με την οποία χώρισε στις αρχές του μήνα μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο έξι εβδομάδων.

Ο μουσικός σίγουρα έχει πολλά να συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς η σκληρή μάχη του διαζυγίου του με την εν διαστάσει σύζυγό του Κιμ, 41 ετών, συνεχίζει να εντείνεται. Σήμερα αναφέρθηκε ότι έχει καταθέσει αίτηση, για να κριθούν μη αποδεκτά στο δικαστήριο τα ξεσπάσματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια ακρόαση για το αν η Kim θα κηρυχθεί νομικά ελεύθερη.

Τέλος, τους τελευταίους δύο μήνες έχει προκαλέσει πολλές διαμάχες με μια σειρά από δημοσιεύσεις που στόχευαν μεταξύ άλλων την Kim, τις τεχνικές ανατροφής των παιδιών της, την οικογένειά της και τον νέο της φίλο Pete Davidson.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears: Ρομαντικό ταξίδι με τον αρραβωνιαστικό της – Ερωτοτροπούν μέσα σε πισίνα

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι σέξι, 20 χρόνια μικρότερή του και μοιάζει με την Kim Kardashian