in

Ζέτα Μακρυπούλια: Με 60’s διάθεση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στο Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες, αλλά και ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης. Παράλληλα, είναι μια πανέμορφη γυναίκα, με υπέροχο στιλ, η οποία κάνει συνέχεια κομψές εμφανίσεις που μας τραβούν την προσοχή και μας δίνουν στιλιστική έμπνευση.

Συγκεκριμένα όμως, η Μακρυπούλια εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ρουκ Ζουκ με ένα ασπρόμαυρο mini dress και ένα ζευγάρι μπότες με χαμηλό τακούνι από μαύρο λουστρίνι, δίνοντάς μας απίστευτα ’60s vibes.

Διαφήμιση

Η Ζέτα προτίμησε το κλασικό cat eye στα μάτια της, το οποίο συνδύασε με ένα ροζ κραγιόν. Το ρετρό look της παρουσιάστριας δένει η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά, η οποία μας θύμισε την Brigitte Bardot και τον κινηματογράφο της εποχής.

Μια άλλη εμφάνιση της παρουσιάστριας που ξεχωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Ρουκ Ζουκ», είναι η σούπερ εμφάνιση με ένα μαύρο all time favourite σακάκι.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα σταυρωτό blazer με χρυσά κουμπιά. Έχει tweed υφή και τονισμένους ώμους, τσέπες και γιακά με πέτο. Είναι ένα ρούχο το οποίο μπορούμε να φορέσουμε και σαν παλτό, για πρωινές βόλτες ή πάνω από ένα slip dress για ποτό το βράδυ.

Το σακάκι συνδύασε με ένα λευκό τοπ, μίνι φούστα, fishnet καλσόν και lace up, combat μπότες, δίνοντας μια πιο rock διάθεση. Τέλος, είχε τα μαλλιά της κάτω, με ένα ελαφρύ σπάσιμο και διακριτικό, μίνιμαλ μακιγιάζ σε nude τόνους.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Στρατής Χατζησταματίου: Νομική ή υποκριτική; Τι θα κερδίσει τελικά το Μανώλη από το Σασμό;

Μαρία Ηλιάκη: Το ηχηρό μήνυμά της για την εγκυμοσύνη μετά τα 40