in

Γωγώ Τσαμπά: Το ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της

Η 39χρονη τραγουδίστρια λέει ότι θα έβγαινε με θαυμαστή της για καφέ ή φαγητό

Η Γωγώ Τσαμπά είναι τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών με καταγωγή από τον Ορχομενό της Βοιωτίας. Tα τελευταία χρόνια έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη, κυρίως από τη νεολαία και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια “Τα καγκέλια” (το γνωστό πω πω πω πω), το “δεν σου κάνω τον Άγιο” αλλά και “το ραβασάκι”.

Η επιτυχία της αυτή, άνοιξε τις πόρτες τις showbiz με την αγαπημένη τραγουδίστρια να λαμβάνει μέρος τόσο στο show μεταμφιέσεων Your Face Sounds familiar όσο και στο J2US.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε την Τετάρτη 9/2 η Γωγώ Τσαμπά και ανάφερε ότι της αρέσει η trap μουσική, ενώ περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό με θαυμαστή της.

Διαφήμιση

«Ακούω trap και ήμουν κολλημένη με τον Mad clip και το τραγούδι κότερα» τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείσα αν έχει βιώσει κάποιο περίεργο περιστατικό με θαυμαστή, απάντησε με ειλικρίνεια: «Σε ένα πανηγύρι, ήρθε ένας άνδρας γυμνός από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη του. Εγώ αναρωτήθηκα γιατί το θέλει αυτό. Μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου». 

Ακόμη, αποκάλυψε αν θα έβγαινε με θαυμαστή της. «Μου έχουν ζητήσει μία-τρεις φορές θαυμαστές να βγούμε. Προσέχω, θέλω να είμαι σωστή και πρέπει να είμαι σωστή. Θα έβγαινα για ένα καφέ, ένα φαγητό. Από κει και πέρα, είμαστε φίλοι» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 18 κιλά σε επτά μήνες;

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσίαστριας