in

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης. Ο Χάρης Βαρθακούρης σκόραρε πρώτος στην παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ

Μια ιδιαίτερη αδυναμία προς τους τραγουδιστές φαίνεται πως έχει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού εκτός από τον πρώην Αντώνη Ρέμο και το επίσης Μιχάλη Χατζηγιάννη, υπήρξε και τρίτος άνθρωπος που φλέρταρε ερωτικά με την παρουσιάστρια.

Όπως είχε αποκαλύψει λίγο παλαιότερα η εκπομπή Μελέτησέ Το ο Χάρης Βαρθακούρης και η Ζέτα Μακρυπούλια είχαν ένα μικρό ειδύλλιο στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν εκείνη ήταν στο CIAO ANT1 και αυτός στα ξεκινήματά του.

Η σχέση τους διήρκεσε μερικούς μήνες και στη συνέχεια ξεχάστηκε, μιας και τότε δεν ήταν γνωστοί και παρά το ότι πολλοί τους είχαν δει μαζί σε εξόδους, ο φακός δεν έδειχνε ακόμα ενδιαφέρον.

Διαφήμιση

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter δειέψευσε αυτή την είδηση, αναφέροντας μάλιστα πως μετά βίας να έχει δεν την Ζέτα τέσσερις φορές στην ζωή του.

Θέση είχε πάρει τότε και η γυναίκα του η οποία δήλωσε: «Αν η Μακρυπούλια ήταν στο παρελθόν του Χάρη τότε ήταν καλόγουστο παρελθόν»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Lais Ribeiro

Κορίτσι για λάδωμα – Η Λάις Ριμπέιρο θέλει να της σκουπίσεις την άμμο. Της γέμισαν το… Δες φωτογραφία

Κρατερός Κατσούλης: Πένθος για τον ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του