in

Μαντώ Γαστεράτου: Το φύλο του μωρού που περιμένει και η βοήθεια από παιδοψυχολόγο

«Διανύω μία πολύ καλή, όμορφη και ομαλή εγκυμοσύνη» αναφέρει η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου, όπου εξήγησε πώς βιώνει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έχει ήδη αποκτήσει με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Νίκο Ισηγόνη, έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος είναι πλέον 2,5 ετών. Τώρα η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Αυτή τη φορά, το νέο μέλος έχει… γυναικείο νάζι!

Διαφήμιση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL❤️ (@madogasteratou)

«Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα, γιατί η εγκυμοσύνη μου ήρθε τελείως απρόσμενα. Θυμάμαι ότι από τη χαρά μου, όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ. Ανυπομονούσα να ξημερώσει και να το ανακοινώσω στο Νίκο.

Φυσικά και επιθυμούσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, που έχει έρθει στη ζωή μας ο γιος μας, Γιώργος, είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Οπότε θέλαμε σίγουρα ένα άλλο παιδάκι. Τώρα δεν ξέρω πόσα ακόμα μπορεί να μας φέρει ο Θεός στο μέλλον, ας έρθουν κι άλλα, καλοδεχούμενα! Διανύω μία πολύ καλή, όμορφη και ομαλή εγκυμοσύνη και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, μου φάνηκε πολύ μεγάλο το διάστημα κατά το οποίο κυοφορούσα τον Γιώργο, ενώ τώρα νιώθω ότι όλα κυλούν πιο γρήγορα και, μάλιστα, με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το μωρό είναι κοριτσάκι. Θα είναι η μικρή μας πριγκίπισσα. Πάντα ένιωθα ότι θα κάνω αγοράκια και διαψεύστηκα πανηγυρικά. Χαίρομαι που θα είμαι η μαμά μίας κόρης. Ήδη έχω μπει στη διαδικασία να βρω συνολάκια ταιριαστά για μαμά και κόρη. Όνομα προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί. Έχω ρωτήσει και μία φίλη μου παιδοψυχολόγο για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε πριν και μετά την έλευση του μωρού, ώστε να βοηθήσω τον Γιώργο να αποδεχτεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη νέα κατάσταση στο σπίτι, καθώς τώρα είναι το επίκεντρο όλων μας» εξομολογήθηκε η Μαντώ Γαστεράτου.

Με το καλό και με έναν πόνο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Τσάρλι Ρίνα θα σε κάνει μούσκεμα και θα ψάχνεις παραλίες. Έχυσε το νερό πάνω της και…

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τα κρατά και τα αφήνει. Η συνέχεια επί της οθόνης. Οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφίες