in

Ελένη Καρακάση: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρύβει ένα τέρας μέσα του»

Στο παρελθόν η δημοφιλής ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον 58χρονο, προφυλακισμένο καλλιτέχνη

H Ελένη Καρακάση, η οποία ερμηνεύει τη «Ρίζω» στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις θεατρικές παραστάσεις «Οδύσσεια», «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα!», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Υου Weekly» και μίλησε για τον προφυλακισμένο για σεξουαλικά αδικήματα Πέτρο Φιλιππίδη.

Η 49χρονη ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη στην κωμική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης», η οποία προβαλλόταν στο MEGA από το 2008 έως το 2010.

Η Ελένη Καρακάση υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κρύβει ένα τέρας μέσα του, ενώ -όπως τόνισε- κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θύμωνε πολύ.

Διαφήμιση

«Το ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ακόμα και τώρα. Εγώ εκείνο που είχα εντοπίσει είναι ότι εκνευριζόταν σε τόσο υπερβολικό βαθμό, που σε έκανε να φοβάσαι. Δεν πίστευα, όμως, ότι κρύβει ένα τέρας μέσα του» δήλωσε η Ελένη Καρακάση.

«Για την Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού γνώριζα τι τους συνέβαινε ακριβώς εκείνη την περίοδο που τους συνέβαινε, γιατί και τα δύο κορίτσια είναι φίλες μου. Με τον κ. Κιμούλη, όμως, πέρα από το ότι τον έχω δει στο θέατρο και του έχω αφήσει βιογραφικά μου, δεν συνεργαστήκαμε ποτέ. Οπότε μόλις άκουσα τι πέρασαν τα κορίτσια, ο θαυμασμός μου για εκείνον έμεινε στα όρια του καλλιτέχνη και τίποτα περισσότερο» σημείωσε.

Δείτε σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό»:

https://www.youtube.com/watch?v=bzOXOv5CNiw&t=14s

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Εβελίνα Σκίτσκο: Έτοιμη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μοντέλο του GNTM

Μαίρη Συνατσάκη: Με νέο αγαπημένο κούρεμα και χρώμα