in

Ιωάννα Μπέλλα: 2.000.000 followers και ΚΕΡΑΣΕ χαράδρα. Μαύρο φόρεμα και ΣΚΙΣΙΜΟ χωρίς εσώρουχο. Δες τη φωτογραφία

Η Ιωάννα Μπέλλα εξελέγη σταρ Ελλάς το 2018 και οι μετοχές της στο χώρο του μόντελινγκ εκτοξεύτηκαν.

Φυσικά σε αυτό συνετέλεσε η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το ύψος της, αφού αντικρίζει τον κόσμο από τα 186 εκατοστά!

Η Ιωάννα Μπέλλα αφού κέρδισε τον τίτλο στα εθνικά καλλιστεία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις υφήλιος όπου και την είδαν γνωστά γραφεία μοντέλων του εξωτερικού!

Διαφήμιση

Πλέον συνεργάζεται με κάποια από αυτά και το περισσότερο χρονικό διάστημα το περνάει εκτός Ελλάδας, έχοντας σαν βάση το Ντουμπάι!

Ευτυχώς με εμάς υπάρχει το Instagram όπου μπορούμε να βλέπουμε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ιωάννα Μπέλλα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 26χρονη καλλονή έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια followers κερδίζοντας τον τίτλο της Ελληνίδας με τους περισσότερους ακόλουθους!

Με τις φωτογραφίες που συνεχίζει να δημοσιεύει , όπως η συγκεκριμένη δίπλα σε ένα πιάνο όπου φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο χωρίς εσώρουχο, είναι δεδομένο ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα συμπληρώσει τα 3 εκατομμύρια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Σάρον Στόουν; Η Heidi Klum σταυρώνει πόδια και διαλύει το Instagram. Φωτογραφία Κρύος Ιδρώτας

Wanda Nara: Τα έκαψε στον ήλιο. Έβγαζε φωτογραφία και ξέχασε το αντηλιακό. Καήκαμε όλοι, μαζί με τα μπαλκόνια της της